DRAMA USKORO POČINJE! Marijin otac ulazi u RIJALITI da ocrni ćerku i uzme pare!
Foto: Printscreen

sve za novac

DRAMA USKORO POČINJE! Marijin otac ulazi u RIJALITI da ocrni ćerku i uzme pare!

Bankrotirao je

Objavljeno:

Rajko Šerifović, otac evrovizijske pobednice Marije Šerifović, dobio je veliki novac da u rijaliti šou-programu koji startuje od septembra ocrni ćerku i njenu majku Vericu Šerifović.

On bi trebalo da otkrije sve o braku sa Vericom, kao i o seksualnim sklonostima svoje ćerke jer je, kako tvrdi, vrlo rano primetio da je Marija sklona istom polu. Rajko inače već godinama ne govori ni sa suprugom ni sa ćerkom, a sa Vericom se sudi.

Saznanja o tome da ulazi u rijaliti Rajko je potvrdio.

- Dobio sam ponudu, polaskan sam, a i imao bih svašta da kažem. To bi mi finansijski pomoglo, jer sam u velikom problemu. Svaki dinar mi treba. Imam velike troškove, advokat koji me zastupa radi na veresiju. Pa bivša žena mi duguje 80.000 evra! Nisam bio cveće, ali ipak sam ja stvorio Vericu i Mariju, a sada sam na ulici. Međutim, ne znam da li da prihvatim, budući da imam spor za sporom sa Vericom zbog kuće i ne želim to da odlažem. Zvanično, nisam dao svoj pristanak, ali nisam ni odbio - priča Šerifović.

foto: Printscreen Instagram

Njegova jedina sumnja u vezi sa ulaskom u tv rijaliti jeste da li će i Verica biti deo toga.

Šta ako je Verica gurnula neke pare i hoće da me ukopa? Čim me zovu, sigurno su spremili nekog protivnika. Želim da sve bude čisto, a ne da me montiraju. Organizatori treba da budu malo konkretniji, pa videćemo - kaže on.

Marija se povodom ovoga nije oglašavala dok je Verica bila spremna da da komentar:

- Nemam komentar - kratko je rekla pevačica kada je čula pitanje novinara.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.