OVE ŽENE IMAJU MODNI PROBLEM: Koliko god da se trude od sebe uvek naprave HOROR (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

promašaj decenije

OVE ŽENE IMAJU MODNI PROBLEM: Koliko god da se trude od sebe uvek naprave HOROR (FOTO)

Jednostavno ne vredi

Objavljeno:

Mnoge estradne dame umeju da ozbiljnu omanu kada je reč o modi, ipak s obzirom da su javne ličnosti i da se sve kod njih ocenjuje, nije im lako. Ipak, ove stvari treba da spale - hitno!

foto: Printscreen Instagram

Nakon Snup Dog-a možda je na redu i duet sa Rijanom? Ali, kada bi se zezali. Ova modna kombinacija je kao najava rimejka Živi Mrtvaci Hodaju. Mrežaste čarape nikako ne idu uz ove čizmice model 1984. a, teksas iako jako trendi i moderan ne ide uz ove vruće pantalonice koje jedino pristaju Sneki Babić.

Prvo draga Ljupka Stević pogledaj Vogue od Madonne da naučiš kako se zauzima poza (Strike a Pose), i izbegavaj likru i mrežu da ti se ne upale noge na plus 40.

foto: Printscreen Instagram

Od vrata do struka ova modna kombinacija izgleda kao poglavica Hung Fa Afričkog plemena, a od struka do nožnih prstiju u ovih užasnim čizmama kao salata na tanjiru nekog restorana u Donjim Praponjcima. Devojke koje imaju rogobatnije noge ne trebaju nositi vrećaste haljine ili biti u čizmama, nego u crnim pantalonama ili suknjama do kolena. Ako ne umeju da uklope boje kao ovaj “modni uradak” na kojoj je pevačica Tea Tairović, trebalo bi da kupe neki od stranih modnih magazina da nauče ili da na Instagramu “zaprate” neku svetsku zvezdu, ne računajući Ljupku Stević.

foto: Printscreen Instagram

Ovo na nogama što ima pevačica Indi je bilo In 1996. godine kada su harale svetom Spice Girls, a ovo u rukama se slaže sa televizorom i haljina i naočare sa utičnicom na zidu. Frizura je wannabe Kim Kardashian a kožna jaknica kao ogrtač se kombinuje isključivo na džins. Ako se bude snimao nastavak filma Rane, stajling je fantastičan za zamenu Vesne Trivalić i njene legendarne uloge.

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.