SVI SU JOJ ZAVIDELI NA IZGLEDU I GUZI! Milica više ne izgleda tako:Objavljena fotka koju pevačica želi što pre da UKLONI
Foto: Dragana Udovičić

blam

SVI SU JOJ ZAVIDELI NA IZGLEDU I GUZI! Milica više ne izgleda tako:Objavljena fotka koju pevačica želi što pre da UKLONI

Leto je vreme kada mnogi izgube kilograme - plivanje, sunce i manjak hrane, ali jednoj našoj poznatojk pevačici se desilo nešto drugačije

Objavljeno:

Mlada pevačica Milica Todorović od kada se pojavila na muzičkoj sceni imala je savršenu liniju koju je često pokazivala noseći uske i provokativne haljine - naravno sa merom.

Ipak, u poslednje vreme nekoliko fotki na kojima je Mica pozirala pokazuje da je lepa pevačica nabacila nekoliko kilograma i to je jasno vidi na fotografijama.

Fotografija je nastala na njenom nastupu u Bosni i Hercegovini, ali na društvene mreže je nije postavila pevačica već njeni fanovi.

Po njenom licu može se zaključiti da je dobila nekoliko kilograma, iako joj je telo i dalje ostalo isto i njen uski struk na fotografiji je i dalje onakav kakav je imala.

Inače, Milica već duže vreme nije objavljivala fotografije na svom Instagram profilu ali je uskoro očekuje dosta nastupa tokom leta te se nadamo da će nam pokazati ponovo istu savršenu figuru.

(Espreso.co.rs/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.