SRBI SU GLEDALI TV SAMO ZBOG NJE! Bila je "MAJKA PRIRODA", a danas nekada najlepša devojka izgleda OVAKO!
Foto: Printscreen

povukla se iz javnosti

SRBI SU GLEDALI TV SAMO ZBOG NJE! Bila je "MAJKA PRIRODA", a danas nekada najlepša devojka izgleda OVAKO!

Ipak nije bilo sve prirodno na njoj, ali svakako je bila jedna od najlepših devojaka

Objavljeno:

Sredinom dvehiljaditih emitovala se emiija zabavnog karaktera ĆAO DARVINE. Voditelji ove jako gledane emisije su bili dobro uigran tandem Ognjen Amidzić i pokojni glumac Marinko Madžgalj. Ali, većina muškaraca je emisiju gledala zbog Milice Nastić.

Ova prirodna lepotica je u emisiji imala ulogu MAJKE PRIRODE, a taj nadimak joj je i do danas ostao, iako se udala za fudbalera Ivana Obradovića sa kojim ima i sina.

foto: Printscreen

Ona nije progovarala, imala je samo jednu funkciju u emisiji - da bude lepa!

Jednom prilikom Nataša Šavija ispričala je kako je Adem Ljajić ostavio baš zbog Milice Nastić:

- Adem mi je slomio srce. Ostavio me je zbog milice Nastić. Bio je u paralelnoj vezi sa mnom i sa njom. Javnost zna da je ona manekenka i "Majka priroda" koja je sada udata. Inače ja sam se sa Ademom viđala dva meseca, a kasnije kad me je ostavio, saznala sam da ima devojku i da se viđao i sa mnom, a to je bila Milica - ispričala je Šavija.

Milica je inače uvek volela poznate frajere, pre nego što je postala "Majka priroda" u javnosti se pojavljivala kao mis Beograda, ali i kao devojka Nikole Rokvića.

Nekoliko godina kasnije zaposlila se na TV Pink kao organizatorka i ušla je i na "Farmu". Tada se zabavljala sa fudbalerom OFK Beograda Stojanom Šarcem, ali ni to nije potrajalo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.