PUKLA TIKVA! Prijovićka u svađi sa Živojinovićem, SUKOBILI SE NA MORU, a razlog - NEVERICA!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

digla nos!

PUKLA TIKVA! Prijovićka u svađi sa Živojinovićem, SUKOBILI SE NA MORU, a razlog - NEVERICA!

Snajka i dever su se sutradan izbegavali i to su videli svi gosti kafića u koji su oboje došli posle ručka

Objavljeno:

Aleksandra Prijović posvađala se sa deverom Stefanom Živojinovićem, s kojim je do juče bila u sjajnim odnosima.

Kako Kurir saznaje, do nesuglasica između Brenine snajke i starijeg sina došlo je posle Prijinog nastupa u Budvi, na kojem je Stefan bio specijalni gost i otpevao novu pesmu „Druga liga“.

- Aleksandra je nakon svirke insistirala da produže u noćni provod u neki drugi klub koji radi do jutra, ali dever ju je odbio, s opravdanjem da je umoran i da mu se spava. Priju je to baš pogodilo, jer je očekivala da zajedno proslave uspešan nastup. Digla je nos uvređena - otkriva naš izvor.

Snajka i dever su se sutradan izbegavali i to su videli svi gosti kafića u koji su oboje došli posle ručka.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- U lokalu je već s društvom sedeo producent „Granda“ Žika Jakšić, naišla je Prija, pozdravila se i sela s njim. Posle nekih dvadesetak minuta stigao je Stefan, koji je prišao Jakšiću s raširenim rukama, izgrlili su se i izljubili. Primetili smo da je Aleksandri samo klimnuo glavom u znak pozdrava. Stefan i Žika su se smejali i pričali, a Prija je ustala i otišla u drugi kafić, u koji je uskoro došao Filip. Njih dvoje su ostali da sede tamo, a Stefan je otišao dalje - rekao je izvor Kurira sa lica mesta.

Kako saznajemo, Stefan se ipak, pre nego što se vratio za Beograd, video sa Aleksandrom i Filipom kako bi se pozdravio s njima, pa je ujedno i rešio nesuglasice sa snajkom. Pozvali smo Aleksandru i Stefana za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.