PRAŠTALA SAM I BROJALA: Lepa Brena progovorila o NASILJU i otkrila malo poznate detalje o braku sa Bobom! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

otvorila dušu nakon mnogo godina

PRAŠTALA SAM I BROJALA: Lepa Brena progovorila o NASILJU i otkrila malo poznate detalje o braku sa Bobom! (FOTO)

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Lepa Brena retko svoju intimu iznosi u javnost. Uvek je dozirano pričala o braku, deci, bolesti i srećnim trenucima. Ipak, ovog puta je odlučila da otvori dušu

Objavljeno:

Brena je pričala o krizi u braku sa bivšim teniserom Slobodanom - Bobom Živojinovićem i poverila se da joj u određnim trenucima nije bilo nimalo lako.

- Nijedan brak nije idealan, pa tako nije bio ni moj. Dolazilo je do sukoba mišljenja, kao u svakom braku. Ipak mi živimo na Balkanu. Muškarcima morate da date neki prioritet u svakom slučaju. S druge strane, odlično znamo da su muškarci odgojeni da imaju prioritet u svemu i vole da se hvataju za neke „brze vozove”, zapravo za neke žene kao što sam ja. Individualne i samostalne. Uvek sam znala da se izborim. Ali da su žene u Srbiji diskriminisane - to je u svakom slučaju tako, Balkan je poznat po tome.

foto: Damir Dervišagić

Neko sam ko gaji tri momka u kući, zato sam vodila računa da ih naučim da poštuju ženski rod. Učila sam ih da ako su s nekom devojkom, nemaju osećaj da su kupili neki lep orman ili komad nameštaja pa će ga jednog dana zameniti. Ako i do toga dođe, onda treba da pronađu jedan džentlmenski način kako da to urade. Znam koliko postoji agresivnosti prema ženama i deci, ali i prema starijim ljudima. Ovde kod nas je sve u fazonu: ko ima veći mišić, taj može sve. I šta sad, da li mi žene treba da nosimo pištolj u pantalonama da bismo se branile od nekog ko je pijan ili iskompleksiran?! Ozbiljan je to problem još uvek kod nas - rekla je Brena i

otkrila da li je nekada Bobu nakon svađa terala iz kuće:

- Mi to ne radimo, sve probleme rešavamo razgovorom. Ipak, imamo decu i porodicu, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam praštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i deca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se pređe određena granica, gde supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom. To je nešto što nikada ne dozvoljavam. Kompromis mora da postoji, pravimo ga zbog dece i ne dižemo tenziju kada nema potrebe. Ne treba ona da trpe zbog naših razmirica. Tvrdim da bez dogovora i kompromisa nijedan brak ne može da opstane, pa ni moj.

foto: Printscreen/Instagram/viktorzivojinovic

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.