DA LI STE SE ZAPITALI KAKO RADI ONE STVARI? Tamara posle operacije zadnjice iskreno o intimnim odnosima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

nije joj lako

DA LI STE SE ZAPITALI KAKO RADI ONE STVARI? Tamara posle operacije zadnjice iskreno o intimnim odnosima! (FOTO)

Tamara Đurić se nakon višemesečnih zdravstvenih problema polako vraća starim aktivnostima, među kojima su i noćni izlasci

Objavljeno:

Tamara se nedavno vratila normalnom životu posle nekoliko meseci agonije kroz koju je prošla zbog komplikacija nastalih usled ubrizgavanja akva filera u njenu zadnjicu, koju je po svaku cenu želela da uveća.

"Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu", ispričala je Tamara za Alo za vreme svoje teške životne borbe.

foto: Printscreen Instagram

Nakon svih problema, ona je iskreno priznala da li ima problem sa upražnjavanjem seksa.

"Ako to nije tabu tema, iskreno... Volim seks i rado ga se sećam. Dugo nisam imala odnose sa svojim dečkom, zato što imam taj neki limit, i još uvek nisu stvari sasvim, sasvim kako treba... Tako da ne razmišljam o seksu i...rado ga se sećam", rekla je Tamara za Telegraf.

foto: Printscreen/Instagram/ tamarastar89

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.