JE L' MOGUĆE DA JE OVAKVA BEZ ŠMINKE? Da nam je neko rekao kako Sandra Afrika stvarno izgleda, mislili bismo da je lud! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šok nad šokovima

JE L' MOGUĆE DA JE OVAKVA BEZ ŠMINKE? Da nam je neko rekao kako Sandra Afrika stvarno izgleda, mislili bismo da je lud! (FOTO)

Pevačica je uvek ful sređena, iskvarcovana i sa jakom scenskom šminkom, pa je njena fotka bez šminke totalni šok

Objavljeno:

Sandra Afrika važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, čemu prvenstveno može da zahvali svom izvajanom telu, a iznad svega - perfektnoj zadnjici.

foto: Printscreen Instagram

S obzirom na njen imidž fatalne devojke, Sandru gotovo nikad nismo videli a da nije tip top sređena, u visokim potpeticama, kratkim haljinama i sa kompletnom šminkom.

foto: Dragan Kadić

Ipak, nije se ona rodila našminkana, a dokaz za to je i fotografija koja je osvanula na Instagramu, a koju je objavila Sandrina koleginica Ljupka Stević.

Fotka Sandre Afrike odmah je pokrenula veliki broj komentara, a kako i ne bi kada je na istoj vidimo u prirodnom izdanju, bez jake šminke.

Mnogi su istakli kako je i ovakva lepa, te da bi trebalo češće da pozira ovakva, a neki prosto nisu poverovali da tako dobro izgleda nenašminkana.

foto: Printscreen/Instagram/Ljupka Stević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.