NASTAVI DA SE PEGLAŠ U FOTOŠOPU I ĆUTI I MUZI FUDBALERA! Veljko brutalno isprozivao Zoranu! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / zorannah

estradni rat

NASTAVI DA SE PEGLAŠ U FOTOŠOPU I ĆUTI I MUZI FUDBALERA! Veljko brutalno isprozivao Zoranu! (FOTO)

Veljko je poludeo zbog Zoraninih prozivki na račun svog stajlinga

Objavljeno:

Naša najpoznatija modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah nedavno je isprozivala muža dizajnerke Verice Rakočević, Veljka Kuzmančevića, zbog toga što je na jednom događaju obukao suknju.

Zapravo, Veljko je obukao suknju do kolena koju nose muškarci tzv. kilt iliti glavni element tradicionalne nošnje Škotske.

Zorani se takav veljkov stajling nije nimalo dopao, pa je istakla kako ona dečku nikada ne bi dozvolila da tako nešto obuče.

foto: Damir Dervišagić

- Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci. Znam sigurno da nikada ne bih bila sa takvim momkom, a takođe sam sigurna da svom dečku nikada ne bih dozvolila da obuče tako nešto. Sa druge strane, verujem da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet - rekla je ona za Alo, a sada je dobila Kuzmančevićev odgovor na njenu prozivku:

"Zoranah blogerko, ćuti i muzi fudbalera dok ima novce i nemoj da maštaš da bilo šta možeš da mu zabraniš, jer dok on plaća putovanja i LujVitone, ti možeš samo da ćutiš. Nastavi da se peglaš na fotošopu i da se slikaš po tuđim automobilima. Zdra'o", napisao je Veljko. Odmah potom dodao je i da Zorannah Vericu može da poljubi u du*e.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.