ZA NEKE NE BISTE NIKAD REKLI: Ove naše poznate ličnosti su bile na ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

imali ozbiljne probleme

ZA NEKE NE BISTE NIKAD REKLI: Ove naše poznate ličnosti su bile na ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA! (FOTO)

Da alkohol može biti i te kako ozbiljan problem uverili su se mnogi, pa i naše poznate ličnosti

Objavljeno:

Iako je u mnogim krajevima naše zemlje ovaj problem smatran tabu temom, pojedini iz javnog života Srbije su preduzeli potrebne mere, ne bi li zaštitili svoje zdravlje i poštedeli patnje svoje najbliže. Da alkohol može biti i te kako ozbiljan problem uverili su se mnogi, pa i ove poznate ličnosti:

Bivši muž Goce Tržan i učesnik naših rijaliti programa trenutno se nalazi na odvikavanju od alkohola u bolnici na Dedinju. Nakon višegodišnje borbe sa porokom odlučio je da se prepusti rukama profesionalaca.

foto: Damir Dervišagić

Bora Čorba je nekoliko godina bio pod terapijom, koju je prekinuo u januaru ove godine i vratio se opijanju, a u alkoholisanom stanju pravio je neprijatne scene kao član žirija "Pinkovih zvezda". Nakon toga ponovo je na odvikavanju, u čemu mu pomažu jaki lekovi.

foto: Printskrin/Youtube/Pinkove Zvezde

Pevačica Danijela Vranić je imala velikih problema sa alkoholom tokom prošle godine, o čemu se i te kako pričalo i pisalo, a punila je novinske stupce i zbog odvikavanja od ovog poroka, jer je, navodno, zbog toga dobila višak kilograma.

foto: Damir Dervišagić

Folkerka Dunja Ilić je otvoreno pričala o odvikavanju od alkohola za regionalne medije, te je navela da je lečenje bilo "jezivo, kao što je uostalom svaka izolacija". Priznala je da je imala mnogobrojne krize i da se osećala nemoćno.

foto: Printscreen Instagram

Čuvena srpska glumica Danica Maksimović imala je ozbiljan problem sa alkoholom, pa se uz svoju rešenost i pomoć drugih otarasila poroka.

- Kada sam shvatila da posle nekoliko godina bavljenja ovim poslom kad god imam problem, posegnem za čašom, rešila sam da se toga brzo oslobodim. Da nije bilo tako, sigurno bih potonula - rekla je ona svojevremeno.

foto: Prinstcreen/Youtube

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.