Filip i Aleksandra vrištali po plaži! Par se ozbiljno posvađao, a kupači su ih gledali u čudu!
Foto: Dragan Kadić

varnice

Filip i Aleksandra vrištali po plaži! Par se ozbiljno posvađao, a kupači su ih gledali u čudu!

Pevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović posvađali su se danas na plaži u Miločeru, na crnogorskom primorju, gde provode vrele letnje dane

Objavljeno:

Oni su bili u društvu Filipovog brata Stefana, ali ni njegovo prisustvo nije moglo da ih spreči da se podžapaju. Na plažu su došli dobro raspoloženi, ali je u jednom trenutku nešto krenulo po zlu. Njih dvoje su ušli u kratku raspravu, a na Aleksandrinom licu se jasno videlo da se iznervirala. Oni su zbog toga neko vreme namršteno ćutali i ležali svako na svojoj ležaljci. Kako bi prekratili neprijatnu tišinu, oboje su gledali u mobilne telefone.

foto: Printscreen / Instagram / Aleksandra Prijović

Mlađi sin folk legende Lepe Brene, Stefan, pokušao je da započne razgovor i pomiri snaju i brata, ali su oni nastavili da se međusobno ignorišu gotovo ceo dan. Popularna zvezda Granda u jednom je trenutku otišla sama da pliva, kako bi se ohladila i smirila. Kad se izduvala u vodi, vratila se do dečka i spustila loptu, te mu se prva obratila. Filipu je njeno šlihtanje očigledno prijalo, pa ju je pozvao da se zajedno kupaju, prenosi Informer.

Oni su u Crnu Goru stigli pre nekoliko dana, pošto je Aleksandra na letnjoj turneji. Kao i prošle godine, Filip je prati u stopu. Njima se juče pridružio i Stefan Živojinović, koji je krenuo maminim i snajinim stopama, pa je objavio drugu pesmu pod nazivom "Druga liga".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.