SVI DETALJI POROĐAJA ANE NIKOLIĆ: Medicinska sestra otkrila šta se dešava u sali - uskoro stiže BEBA!
Foto: Beta / Milan Obradović, Damir Dervišagić

rasta sa nestrpljenjem čeka

SVI DETALJI POROĐAJA ANE NIKOLIĆ: Medicinska sestra otkrila šta se dešava u sali - uskoro stiže BEBA!

Očekuje se da će se Ana poroditi svakog trenutka

Objavljeno: 13:12h

Popularna srpska pevačica Ana Nikolić smeštena je juče u porodilište Narodni front. Prema nezvaničnim saznanjima zaposlenih u bolnici, pretpostavljalo se da će se Ana poroditi u toku noći ili danas.

Anin suprug Rasta dovezao je sa obezbeđenjem i nekoliko puta je dolazio i odlazio i donosio sve što je potrebno budućoj mami. Pevačicu je posetila kuma i najbolja prijateljica Tijana Todorović kao i šminker Dušan Lazić.

Podsetimo, doktori su Ani pre nekoliko dana zbog povišenog šećera propisali strogu dijetu. Na poslednjoj kontroli pop zvezdi je nivo šećera u krvi bio na gornjoj granici što je zabrinulo njenog ginekologa. On je joj je savetovao da vodi računa o svom zdravlju i zdravlju bebe i naredio joj da koriguje ishranu.

Jedna od sestara prokomentarisala je da se Ana još uvek nije porodila, tako da se očekuje svakog momenta.

Iako kažu da Ana Nikolić nije zahtevna trudnica, njen muž Stefan Đurić Rasta se trudi da joj svemu udovolji, naročito sada kad "broje sitno" do porođaja.

Mada joj doktori nisu preporučivali, Ana je bila na moru kako bi se odmorila od gradske vreve, a u povratku ju je sačekao divan poklon od Raste.

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku kutije sa prelepim cvećem, a uz nju je napisala "Moj muž", dodavši i jedno srculence.

(Espreso.co.rs/ Izvor: SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.