PEVAČ PROGOVORIO O ĐOŠINOJ BOLESTI I NOVCU: Niko se nije setio da mu dođe na sahranu A MNOGI SU MU OSTALI DUŽNI!
Foto: Vladimir Milovanović

iskreno...

PEVAČ PROGOVORIO O ĐOŠINOJ BOLESTI I NOVCU: Niko se nije setio da mu dođe na sahranu A MNOGI SU MU OSTALI DUŽNI!

- To je bio moj brat i drug i biće dok sam ja živ

Objavljeno:

Hasan kaže da su Đoša i on bili i više od običnih drugara koji su zajedno prošli mnoštvo avantura u kojima je glumac često znao da nasmeje pevača svojim šaljivim opaskama.

SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Mrtvom Đoši plene kuću, Tika Špic besan: Ovo je ispod časti!

On je za "Blic" govorio koliku tugu nosi u sebi zbog odlaska glumca Bogoljuba Mitića Đoše, koji je iznenada preminuo pre mesec dana.

- Nije baš prijatno govoriti o tome, uvek mi je teško kada govorim o njemu. To je bio moj brat i drug i biće dok sam ja živ. Nikada nismo gledali ko ima para od nas dvojice, a ko nema, ko plaća a ko ne plaća. Bilo je momenata kada je i on meni nudio, pitao me je da li mi treba nešto kada sam izašao iz bolnice. Nismo gledali ko će kome da da i koliko. Davali smo koliko smo imali - iskreno priča Hasan i dodaje da se njegove kolege nisu pojavile da glumca isprate na večni počinak.

ĐOŠA SAHRANJEN U RODNOM MESTU: Porodica, kolege i prijatelji ispratili glumca na večni počinak! Potresne scene sa sahrane uzdrmale Srbiju!

foto: Dragan Kadić

- Žalosno je što sam jedini ja od pevača i prijatelja koliko je on imao, bio na sahrani, kao i moj menadžer. Niko se nije setio da dođe a mnogi su mu ostali dužni. To je bruka. Jeste bilo vruće, ali kada sam ja čovek sa visokim pritiskom odao počast čoveku, onda su mogli i drugi. Otišao sam u jako lošem stanju, nisam zdravstveno dobro.

- Išao sam od srca i ići ću sigurno i na 40 dana. Imao sam problema i šta da kažem, sve je bilo iznenada. Pripremali smo se za put u Crnu Goru, da radimo. On je znao tako da se našali sa mnom kada akcentuje ono njegovo čuveno: "Nisi normalan".

- Kupovao sam lekove za alergiju i za mene i za njega. Jako mi je teško kada pričam o njemu - ističe Hasan i dodaje da je upućen u Đošine dugove o kojima ne želi mnogo da govori.

foto: Printscreen/ Facebook/ Restoran Princ

- Znam ja otprilike. Hteo je da završi nešto za svoje dete, u vezi škole je bilo, ali ne bih o tome - završava pevač.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.