OVA ŽENA MALTRETIRA RODITELJE PEVAČA: Predstavlja se kao njegova ljubavnica i tvrdi da mu je rodila ĆERKU!
Foto: Facebook

haos

OVA ŽENA MALTRETIRA RODITELJE PEVAČA: Predstavlja se kao njegova ljubavnica i tvrdi da mu je rodila ĆERKU!

Gavrilovićev haos sa ženom koja tvrdi da mu je rodila ćerku ne prestaje, sada se okomila na njegovu majku i oca, zbog čega su bili prinuđeni da je prijave policiji

Objavljeno: 12:49h

Ivan Gavrilović je nedavno prijavio policiji Kseniju Tadić, koja godinama tvrdi da s njim ima vanbračnu ćerku, jer je upala u kuću njegovih roditelja.

Pevačeva drama s nasrtljivom obožavateljkom traje još od 2010, kad su se njih dvoje slučajno upoznali na snimanju jedne emisije. Od tada, prema Gavrilovićevim rečima, Ksenija ne prestaje da progoni njega i njegovu porodicu, tvrdeći kako su njih dvoje u vezi i da imaju dete.

foto: Damir Dervišagić

Godinama ga proganja

- Stvarno više ne mogu da trpim to njeno iživljavanje. Jurila nas je, celu porodicu mi uznemirava, to je katastrofa šta nam radi. Ne prestaje, već godinama, da nas proganja. Dolazila je kod mojih roditelja, svašta im je napričala. Njima je iskreno žao Ksenije, vide ljudi u čemu je problem. Zato nisu hteli da je isteraju. Ta žena ima ozbiljnu dijagnozu, šizofreniju, i treba da ide u „Lazu“. Budala jedna. Živi u nekom svom svetu, treba joj stručna pomoć - rekao je denser.

Ksenija Tadić i dalje se drži svoje priče. Ona tvrdi da je sa Ivanovim roditeljima u super odnosima i da svi znaju pravu istinu, osim pevačeve žene, koja veruje njemu.

Razvod

- Ivan opet laže, nisam skoro bila kod njegovih roditelja. Ja sam kod njih samo jednom prespavala, ujutru smo pili kafu, bio je tu i Ivan. Tada je roditeljima rekao da ćemo se venčati kad se razvede od Marine. Jednom sam spavala i kod njega, odnosno s njim, tada se i desila Andrea, neplanirano. Stvarno ne razumem njegovu ženu Marinu, ona je prava glupača ako mu veruje da Andrea nije njegova ćerka - kaže Tadićeva.

Rijaliti

ULAZIM U „PAROVE“ DA SVE DOKAŽEM

Ksenija Tadić prijavila se za novu sezonu rijalitija „Parovi“, gde planira da do detalja opiše svoj odnos sa Ivanom Gavrilovićem.

- Jedva čekam da me pozovu. Cela Srbija će biti šokirana kada bude čula šta imam da kažem o njemu. Volela bih da i on uđe, bar nakratko, i da javno, pred svima, uradimo DNK analizu, pa da vidimo da li je Andrea njegova ćerka - rekla je Ksenija.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.