A SAD MALO ONI! Duško je otvorio sezonu, a onda su se i ostali poznati muškarci pohvalili veličinom svog ponosa! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

sezona dizanja

A SAD MALO ONI! Duško je otvorio sezonu, a onda su se i ostali poznati muškarci pohvalili veličinom svog ponosa! (FOTO)

Ni tri dana nakon što je Jelena Karleuša objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom na brodu, dok se Dušku Tošiću nazire erekcija ispod kupaćih gaća, korisnici društvenih mreža se ne smiruju

Objavljeno:

Dok su mnogi Karleušini pratioci pevačici čestitali na potentnom i obdarenom muškarcu, drugi su samo konstatovali da je Duškova reakcija spontana i prirodna, budući da njegova supruga „leži pored njega u bikiniju”.

foto: Twitter

Međutim, nije Jelena Karleuša prva, a ni jedina koja se pohvalila ovakvom fotografijom, a pitanje koje se ovde nameće glasi: Na čiji račun idu komplimenti? Na račun muškaraca jer su tako obdareni i potentni, ili na račun žena jer su i dalje poželjne svojim muškarcima?

Ovo nije prvi put da se poželjne supruge „hvale” potencijom, odnosno veličinom „ponosa” svojih muškaraca.

Naime, samo dan nakon Jelene Karleuše istu stvar je uradila i Marija Bulat, supruga popularnog pevača Marka Bulata.

foto: Printscreen/Instagram

Ni Markov „ponos” nije zanemarljiv, što pratioci na Marijinom Instagramu nisu propustili da prokomentarišu.

A pre samo nekoliko godina ovaj trend je pokrenuo Filip Mitrović, pevač i rijaliti zvezda, kada je na Instagramu objavio fotografiju jutarnje erekcije.

foto: Printscreen/Instagram

Ovaj prizor nije propustila da prokomentariše Maca Diskrecija, izrazivši sumnju u autentičnost sadržaja slike, pa se našalila na Filipov račun tvrdeći da je pevač „nešto stavio u šorts”.

Seksolog Jovan Marić dao je interesantno tumačenje ovog fenomena.

- Muškarci će objaviti fotografiju svog polnog organa samo ako izgleda lepo, deluje čvrsto i ima lep obim. Žene imaju veću potrebu da se dokazuju pred drugim ženama da su uspele u životu, a jedna dimenzija uspeha je upravo i dobar muškarac. A kada objave takvu fotografiju, ostalim ženama poručuju: „Ja sam seksi riba i pored mene su svi muškarci potentni.“ To je faza samoreklamiranja koja je naglašena zbog što živimo u ovom dobu - kaže Marić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.