SA 76 GODINA JE DOBIO BLIZANCE SA 30 GODINA MLAĐOM ŽENOM: Bivši muž Snežane Savić je za Ginisa! (FOTO)
Foto: Printscreen

njegov brak obeležila je teška borba

SA 76 GODINA JE DOBIO BLIZANCE SA 30 GODINA MLAĐOM ŽENOM: Bivši muž Snežane Savić je za Ginisa! (FOTO)

Poznati reditelj i scenarista Dragoslav Lazić treću ženu, tri decenije mlađu, upoznao je kada je ona imala 26 godina

Objavljeno:

Nekadašnji muž glumice Snežane Savić i Dragana Turkalj 2012. dobili su blizance nakon osamnaest godina veze i petnaest godina braka. Oni su na decu čekali čak jedanaest godina.

foto: Dragan Kadić

Tu borbu za potomke pre nekoliko godina detaljno je opisala glumica Dragana Turkalj.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj. Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - pričala je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za magazin "Hello".

foto: Printscreen

Ona je istakla da je jedan od najtežih perioda te borbe bio taj što su se preselili u novi stan i jednu sobu su namenili za bebu, ali su je ubrzo pretvorili u gostinjsku. Sve igračke koje je kupovala poklanjala je drugim mališanima.

Kako Dragoslav iz ranijih brakova ima troje dece, svi oni su dobijali svoju decu, a Dragana se borila i borila.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Njih dvoje su posle jedanaest godina duge borbe dobili blizance - ćerku Iskru i sina Lazara, a Dragana je odlučila da priča o ovome kako bi drugim ženama ulila nadu da ne odustaju od borbe za potomstvo.

Dragoslav Lazić je u kasnijim intervjuima otkrio da je njegova supruga odlična majka, a njihovi blizanci odlično se slažu sa njegovom ostalom decom sinom Zoranom, Katarinom i glumicom Anitom Lazić koju ima iz braka sa Snežanom Savić.

Dragana Turkalj poznata je po ulozi u seriji "Seljaci" u kojoj je glumila sa Lazićevom ćerkom iz braka sa Snežanom Savić.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.