JARIĆ ODUVAO SONJU! Ništa od Lukasove bivše, rešio da se pomiri sa LIMOM!?
Foto: Profimedia

ko će s kim?

JARIĆ ODUVAO SONJU! Ništa od Lukasove bivše, rešio da se pomiri sa LIMOM!?

Izgleda da će Marko i Adriana ipakda se pomire i da ovaj put ostanu zajedno. znači da je Sonja nekako izvisila

Objavljeno:

Proteklih nedelja glavna tema domaćih medija bila je, kako je mnogi nazivaju, ''španska sapunica''. U njoj su glavne uloge tumačili folker Aca Lukas, njegova bivša draga Sonja Vuksanović i slavni košarkaš Marko Jarić.

VEST ZBOG KOJE JE SRBIJA ZANEMELA: Oglasio se Bosanac posle lažne informacije da je preminuo! (FOTO)

I dok je sasvim jasno da se Lukas brzo snašao, te sada uživa u zagrljaju 21 godinu mlađe Branislave Pašajlila, sudbina ostalih aktera ovog ljubavnog trougla još nije poznata. Kako bismo odgonetnuli na pitanja koja ovih dana veoma interesuju domaću javnost, u pomoć smo pozvali astrologa Nevenku Blažik.

- Na osnovu horoskopskog znaka Marka Jarića zaključujemo da je on veliki šarmer, često ponesen atmosferom zaboravlja na granice između prijateljskog druženja i konkretnog flerta, pa često važi za Don Žuana, muškarca koji nije veran ni postojan sa svojim emocijama. U njegovom natalu vidimo da on ima Mesec u ribama (što bi realno bila jedina trenutno veza između njega i Sonje).

foto: Dragan Kadić

U Markovom natalu vidimo da on ima Veneru u znaku škorpiona, a Mesec u znaku riba. Ovakva kombinacija ume da donese “titulu” preljubnika, čak iako se zaista ništa nije desilo, jer sam muškarac vaga iz njemu poznatog razloga, neće nikada ni potvrditi niti opovrgnuti optužbe za afere ili paralelne veze - počinje priču Nevenka i dodaje:

- Ako i postoji mogućnost za vezu između muškarca Sonje i Marka, to će biti relativno kratkog veka, jer će vremenom njemu početi da smeta njena želja za idealizacijom svega i svačega, načinom života koji više liči na bajku nego na realnost. Nju će početi da nervira njegova nedorečenost u ponašanju i komunikaciji, kao i nemogućnost da dobije konkretnu pa čak i iskrenu informaciju ili pak emotivnu reakciju od njega.

foto: profimedia

Oboje će biti poneseni trenutnim emocijama, atmosferom, možda međusobnim “ramenom za plakanjem”, ali kada prođe period zanesenosti, tada stupa na snagu njihov veoma različit karakter, kao i vrlo različiti životni ciljevi - kaže astrolog.

foto: AP

Budući da je Jarić do pre nekoliko dana uživao na crnogorskom primorju u društvu bivše supruge Adrijane Lime i njihovih ćerki Sijene i Valentine, povela se priča da je moguće da nekadašnji supružnici obnove ljubav, međutim to se ovog puta nije dogodilo. Bivša srpska snajka je pravo iz Crne Gore produžila za Tursku kod novog dečka, pisca Metina Hare. Ipak, kako astrolog kaže, Lima i naš košarkaš će uskoro ipak obnoviti ljubav.

- Kod Marka sve ukazuje na mogućnost čestog raskida, pa mirenja, pa raskida pa ponovnog pomirenja sa partnerkom, u ovom slučaju majkom njegove dece, Adrijanom Limom - poručila je astrolog.

foto: Fonet Fonetap

(Espreso.co.rs / Izvor: alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.