A I DALJE JE TOP TOPOVA: Ratovala je u rijalitiju zbog bivšeg dečka, smuvala i muža poznate pevačice, a sada izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/marijanaleontijevic

Bila je skroz nepoznata

A I DALJE JE TOP TOPOVA: Ratovala je u rijalitiju zbog bivšeg dečka, smuvala i muža poznate pevačice, a sada izgleda ovako! (FOTO)

U međuvremenu je nestala iz javnog života, sada se bavi skroz drugim poslom

Objavljeno:

Pre tri godine na imanje u rijaliti šou "Farma" ušla je, tada nepoznata javnosti, Marijana Leontijević.

Ona je ušla kao bivša devojka jednog od učesnika, Borisa Stamenkovića čiji je boravak na Farmi obeležila njegova veza sa pevačicom Katarinom Grujić.

Iako je Marijana nekoliko puta ulazila u sukobe sa pevačicom, nakon što se rijaliti završio, imala je lepo mišljenje o nekadašnjoj cimerki.

Kako je njen bivši dečko pronašao novu ljubav u rijalitiju, Marijana se zbližila sa Markom Vukotićem, manekenom i profesionalnim trenerom iz Crne Gore. Takođe je bila i u vezi sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem.

Dok je boravila na imanju, manekenka je govorila o tome da želi da postane balerina, a svoje umeće je jednom prilikom i pokazala, međutim ples je pao u drugi plan kada je igrajući raširila noge i pokazala gaćice. Takođe, učestvovala je na Izboru za mis Srbije 2012. godine.

Iako je završila baletsku školu njeno zanimanje danas nema veze sa plesom. Marijana trenutno radi kao menadžer ljudskih resursa u jednoj kompaniji a njen izgled se nije mnogo promenio. Povukla se iz javnog života ali je na društvenim mrežama veoma aktivna.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.