GAĐALA GA PIVSKIM FLAŠAMA U GLAVU! Brenu kantautor tužio za pokušaj UBISTVA! Napala ga zbog jedne PESME o njoj! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

znate tu pesmu?

GAĐALA GA PIVSKIM FLAŠAMA U GLAVU! Brenu kantautor tužio za pokušaj UBISTVA! Napala ga zbog jedne PESME o njoj! (FOTO)

Ona je jedna opasna žena. Smetalo joj je što sam snimio pesmu "Lepa naša Brena", koja je bila hit - priča kantautor

Objavljeno:

Dragan Antonijević Arlekino, kantautor pop-folk muzike devedesetih, snimio je album Baba Kurana, zbog kojeg se digla velika prašina. Jednu pesmu posvetio je Lepoj Breni, a tekst je toliko uvredio slavnu pevačicu da ga je ona fizički napala u bifeu studija u Košutnjaku.

- Zbog pesme koju sam napisao o njoj Brena me je gađala flašom u glavu. Tada sam je kritikovao u medijima i to ju je mnogo nerviralo, pa me je napala. Gađala me je staklenim pivskim flašama. Sa deset flaša me je gađala. Srećom pa je Saša Popović reagovao. Saša me je tada spasio jer da me je pogodila u glavu, ne bih ostao živ. Ja sam nju nakon toga tužio za pokušaj ubistva. Ali Brena godinama nije dolazila na ročišta, pa sam na kraju povukao tužbu - kaže Arlekino i dodaje da joj nije oprostio ono što je uradila.

foto: Marina Lopičić

- Ona je jedna opasna žena. Smetalo joj je što sam snimio pesmu "Lepa naša Brena", koja je bila hit. U pesmi sam pričao o njenoj udaji za Bobu Živojinovića, nije moj problem što se njoj ne sviđa stvarnost - ispričao je Antonijević.

foto: Nebojša Mandić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.