LEPA KAO SAN: Džejeva bivša žena je lepotica kakve nema, a ostavila ga je jer je PIO, KOCKAO SE i VARAO JE! (FOTO)
Foto: Printscreen

nije više mogla da ga trpi

LEPA KAO SAN: Džejeva bivša žena je lepotica kakve nema, a ostavila ga je jer je PIO, KOCKAO SE i VARAO JE! (FOTO)

Džej Ramadanovski ne može da prežali svoju bivšu suprugu Nadu koja mu je podarila dvoje dece

Objavljeno:

Nakon razvoda od Nade, Džej se nije ponovo ženio, ali je imao mnogo veza, uglavnom nezvaničnih i kratkotrajnih. Nada je i glumila u nekoliko Džejovih spotova i svojevremeno je bila prava lepotica.

"Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada", rekao je Džej.

foto: Dragan Kadić

"Mogu da nađem cupi, da je zgotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali... Živeo sam tako, zarađivao, trošio...", ispričao je e emisiji "Rada sam".

Džej i Nada su se posle 15 godina braka sudski razveli 2007. Iz tog braka imaju dve ćerke, Anu i Mariju. Džej nikada nije krio da je glavni krivac bio on, odnosno njegovo ponašanje.

Bilo je tu noćnih provoda, prevara, alkohola, kocke, dugova... U jednom od intervjua, Ramadanovski je takvo svoje ponašanje ovako objasnio:

„Znaš kako je kad ti česma curi, a nemaš gumicu da je popraviš? Desi se poplava. E, tako je mene Nada trpela dvadeset i nešto godina. Ona je najbolja žena", izjavio je svojevremeno za Kurir.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.