SUROVE PROZIVKE: Lukasovoj novoj devojci neće biti svejedno posle teških reči na Sonjinom Instagramu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ sonjavu

ovo je baš brutalno

SUROVE PROZIVKE: Lukasovoj novoj devojci neće biti svejedno posle teških reči na Sonjinom Instagramu! (FOTO)

Nova devojka Ace Lukasa, Branislava Pašajlija, preko noći je Sonji izmakla tron i sela na njeno mesto

Objavljeno:

Španska serija "Aca - Sonja - Branislava" će, po svemu sudeći, nadmašiti sve moguće TV sapunice ikada emitovane. Dok se Lukas šepuri sa novom devojkom, njegova supruga uživa u podršci koju dobija putem Instagram profila.

foto: Printscreen Instagram

Pored toga što joj je ova afera donela značajan broj pratilaca, svaka njena fotografija ispraćena je komentarima na račun nove Acine devojke.

foto: Printscreen/Instagram/ braniiislava

- Ali ne zna ona JEFTINA devojka željna slave da je SULTANIJA jedna i da ima veliko srce. Ona se na male zmije ne okreće, nebitne su. Same će se ugušiti u svome otrovu samo polako - glasi jedan od komentara, dok drugi pišu da je Lukas povređen, te da Sonji njegova nova devojka nije ni do kolena.

- Kad pogledam profil tvog bivšeg, onda shvatim da su svi povređeni muškarci isti i da nažalost ili sreću postanu bivši. Znaj da ma koliko pljuvali po tebi vrediš čim te izazivaju na ovakav ružan način i da ih boli što nisi ni nalik drugima. Uživaj, vidi kakva si mačka - samo su neki od prekobrojnih komentara podrške koji se mogu naći na Sonjinom profilu.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.