PRIJOVIĆKU MESECIMA PROGONI LUDAČA! Uništila joj audi, slala preteće poruke, zivkala, a za sve je kriv Filip! (FOTO)
Foto: News1/damir dervišagić

niko ne zna ko je ona!

PRIJOVIĆKU MESECIMA PROGONI LUDAČA! Uništila joj audi, slala preteće poruke, zivkala, a za sve je kriv Filip! (FOTO)

Pevačica je zbog toga veoma uznemirana. Nadala se da će ta devojka prestati sa napadima, ali situacija se pogoršava

Objavljeno: 09:25h

Da slava ima i tamne strane, najbolje zna Aleksandra Prijović. Doduše, njena agonija nije zbog toga što je poznata pevačica, već ni manje ni više, zato što je devojka FIlipa Živojinovića. Zbog te činjenice, Aleksandra već mesecima trpi uvrede i pretnje od anonimne devojke, koja je nesrećno zaljubljena u Filipa.

foto: Dragan Kadić

Vrhunac ove neprijatne situacije desio se kada je Prijovićka zatekla svoj Audi, potpuno uništen: " Aleksandri je auto skroz izgeban. Ludača je audi od 60.000 evra potpuno izgrebala ključevima, slomila joj retrovizor i probušila gume. Na kraju je ostavila čak i preteću poruku na šoveršajbni, u kojoj je pisalo: Lepo sam ti rekla da ostaviš Filipa" - prepričava za Informer Aleksandrina bliska prijateljica.

foto: Instagram/aleksandraprijovic

Naravno, pevačica je zbog toga veoma uznemirana. Nadala se da će ta devojka prestati sa napadima, ali situacija se pogoršava. Ona je promenila i broj telefona, a novi broj samo znaju najuži krugovi Prijovićke. Zanimljivo, Aleksandra u javnosti govori da je broj nabavila zbog novinara, ne želevši da uznemirava javnost pravom istinom.

Inače, Filip je pokušao da urazumi tu devojku, ali mu nije pošlo za rukom. Kada je čuo šta se desilo sa kolima njegove drage, pobesneo je. Zvao je problematičnu devojku i zapretio joj da će je prijaviti policiji, te se sada svi nadaju da će se ona povući.

Aleksandra je potvrdila sve navode prijateljice i iznela svoje nade da će se ova nimalo prijatna situacija konačno završiti.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.