ESTRADNA KUMSTVA DOLAZE SA ROKOM TRAJANJA! Naše zvezde pobacale "dugmad", a da nisu ni trepnuli!
Foto: EPA/Antonio Bat

kum je "jeftiniji" od dugmeta

ESTRADNA KUMSTVA DOLAZE SA ROKOM TRAJANJA! Naše zvezde pobacale "dugmad", a da nisu ni trepnuli!

Nekada kumstva na estradi nisu bila retkost, ali malo je koje preživelo, pa nekadašnji kumovi danas najčešće ni ne razgovaraju

Objavljeno: 21:55h

Iako u našem narodu postoji izreka "da kum nije dugme", na estradi je to često padalo u vodu. Tako je Aca Lukas prekinuo poslovnu saradnju sa menadžerom Tomicom Žugićem. A njih dvojicu, osim posla vezivalo je i kumstvo, jer je Tomica krstio Lukasovo dete.

- Nikakve svađe nije bilo, niti su po sredi bilo kakve finansijske razmirice. Mi smo kumovi i to ćemo uvek biti, kao i drugari, samo smo prekinuli poslovnu saradnju - naglasio je Aca, pojasnivši zašto je zapravo došlo do razlaza između njega i Žugića.

foto: Nebojša MAndić

- Došlo je do prezasićenja u poslu i sporazumno smo se razišli. Sve ima svoj rok trajanja. Ja nisam pevač koji nastupa dva puta godišnje, nego pet puta nedeljno. Dogovorili smo se da prestanemo da radimo, niko, dakle, neće umreti od gladi, on nastavlja svoj posao, a ja svoj. Krstio je moje dete, deo je moje familije, kao što sam i ja njegove - objasnio je Lukas. E, sad da li će zaista i tako biti, pa pokazaće vreme...

foto: Fonet

Za razliku od njih dvojice Goran Bregović i Emir Kusturica već godinama nisu u kontaktu, a i ako spomenu onog drugog obično bude u vrlo ružnom kontekstu. Istina, Kusta je taj koji je znao da oplete po kumu, dok se Brega drži po strani i mudro ćuti. A, Jašar Ahmedovski svog venčanog kuma Sašu Popovića nije čak ni slučajno sreo minulih sedam godina.

foto: Nebojša Mandić

- Nekad smo bili nerazdvojni, a sada nismo u kontaktu. Moram da naglasim da između nas dvojice nikada nije bilo ružnih reči ili svađe, jednostavno sebe nisam video u okruženju u kojem se Sale nalazi, sa kvaziprijateljima, ljudima koji mu povlađuju, lažno se smeškaju, ulaguju se. Upravo zbog cele te mašinerije i lažnjaka na svakom koraku promenio sam izdavačku kuću, pa su mnogi moj odlazak iz Granda protumačili kao da sam kumu zabio nož u leđa. Nažalost, ljudi teško mogu da razdvoje privatno od poslovnog. Krivo mi je što se ne družim sa Popovićem, ali ni kumstva nisu kao što su nekad bila, sve je devalviralo - rekao je Jašar.

Ni Boris Bizetić se ne viđa sa svojim kumom...

foto: Facebook

- Željko Mitrović je veoma uspešno svirao bas gitaru u Rokerima s Moravu i to četiri godine. Zajedno smo snimili nekoliko albuma, a onda me jednog dana, u dvorištu svoje stare kuće, pitao kako da nazove muzički studio. Dao sam predlog - Pink. I tako sam bio kum njegovog studija. Onda me je pitao da li hoću da mu budem kum na venčanju, pa sam mu bio svedok kada se ženio sa prvom ženom Sonjom. Krstio sam mu prvo, pa drugo dete, mi smo zapravo četvorostruki kum. Ali, ne viđamo se odavno, a zašto, trebalo bi njega pitati - kaže Bizetić.

Prokockano poverenje

Kada se Momčilo Bajagić Bajaga venčao sa Emilijom u najužem krugu prijatelja, venčani kum mu je bio menadžer Saša Dragić. Ali, Bajaga i Saša ne razgovaraju od 1994. godine kada su prekinuli poslovnu, ali i privatnu komunikaciju.

foto: Dragana Udovičić

- Nema šansi da se ikad pomirimo. Momčilo je prokockao moje poverenje, izdao kumstvo, nešto što je sveto. Smatrao sam ga velikim prijateljem. To ne mogu da mu oprostim i u tim stvarima sam isključiv - izjavio je Dragić, koji kumu nikada nije oprostio što ga nije posetio u bolnici kada je bio teško bolestan.

Zaboravna Karleuša

Jelena Karleuša najčešće ima amneziju kada su u pitanju stvari iz njene prošlosti, pa je tako zaboravila i kumove. Kada se udavala za Bojana Karića venčana kuma joj je bila drugarica iz detinjstva i manekenka Ivana Kukrić. Ali, kako je posle tri meseca pukao brak sa Karićem, tako je Jelena zaboravila i na kumu. Čak je nije ni pozvala na drugo večanje sa Duškom Tošićem, valjda zbog malera. Tom prilikom svedok na venčanju bio joj je dugogodišnji prijatelj i saradnik Darko Kostić, ali ni ovo kumstvo nije opstalo.

(Espreso.co.rs/Vestionline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.