ŽELJKO MITROVIĆ JE HRVAT, INDIJANAC ILI KLOVN? Pre nego što je pisao OTVORENA PISMA pogodite čime se bavio vlasnik TV Pink? (FOTO)
Foto: Facebook

roker s opanci

ŽELJKO MITROVIĆ JE HRVAT, INDIJANAC ILI KLOVN? Pre nego što je pisao OTVORENA PISMA pogodite čime se bavio vlasnik TV Pink? (FOTO)

Sve češće Mitrović se obraća nekom preko otvorenih pisama na svojoj televiziji, pa su se ljudi dosetili da iskopaju po njegovoj prošlosti

Objavljeno: 14:34h

Javnost je počela da se sprda, pa u trenutnoj situaciji niko od nas zapravo i ne postoji dok mu se ne obrati "roker s Moravu" Željko Mitrović.

Pre nego što je postao vlasnik televizije Mitrović je bio pravi roker u duši, basista!

Ipak, karijeru je počeo u opancima sa sve prasetinom i onim što sledi. On je svirao u "Rokeri s Moravu" i često menjao svoj vizuelni identitet, pa ga tako ni mi nismo poznali lako.

foto: Zorana Jevtić

Tamo negde s kraja osamdesetih Rokeri s Moravu snimili su spot za pesmu „Tajna večera“. Zezali su se na temu nacionalnih odnosa u onoj bivšoj Jugi, a današnjem vlasniku Pinka zapalo je da igra Hrvata!

foto: Facebook

Klopao je papriku i crni luk, dok se u pozadini čulo: „U brata Hrvata hrvatsko-srpska salata“!

foto: Facebook

Borba s identitom je nastavljena, pa je već na sledećem snimanju bio pokušaj "Indijanca".

foto: Facebook

Go do pasa sa maljavim grudima iz nekog razloga imao je klovnovski nos, da li je ismevao Indijance - ostaće nepoznanica, ali svakako je zabavno gledati ove slike i slušati njegova pisma, u isto vreme!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.