MENI JE OVO JAKO ZABAVNO! Šašić o razvodu Lukasa i Sonje i otkriva kako je Aca uhvatio ženu u LAŽI
Foto: Damir Dervišagić

otkrio sve

MENI JE OVO JAKO ZABAVNO! Šašić o razvodu Lukasa i Sonje i otkriva kako je Aca uhvatio ženu u LAŽI

Poslednjih nedelju dana Srbiju trese bračna afera Ace Lukasa i njegove supruge Sonje Vuksanović, a njen bivši suprug i otac njene ćerke Sofije bez ustezanja progovorio je o svemu

Objavljeno: 16:05h

Šašić tvrdi da je Lukasu teže palo to što veruje da on sada likuje nad njihovim skandalima, nego sam splet događaja o kojima bruji ceo region.

Kažu pojedinci da dobijaš medijski prostor samo preko bivše žene Sonje i njenog sadašnjeg muža Lukasa?

“Ma briga me šta kažu pojedinci, ja sam postojao u medijima kada dotična i nije znala šta je to, tako da je normalno da me zovu novinari i da i ja kažem šta imam, pa od starta sam uključen u sve, zar ne?!”

Dobro, ali Lukasu sigurno ne prija kada vidi tebe i tvoje ironične izjave?

foto: Zorana Jevtić

“Ma njemu je sada gore to što misli da ja likujem nad njihovim skandalima, nego sve što ga je strefilo i okarakterisalo kao nekoga ko je prevaren ili ne znam šta već. Varaju se oboje, ne likujem, samo mi je zabavna ta španska serija.”

U jednoj izjavi si rekao da se Lukasu sve vratilo, zar se ne plašiš posledica toga što kažeš?

“Ne plašim se ja nikoga, naravno da se sve svima vraća, ali su mediji pogrešno preneli informacije jer mene Sonja nije ostavila zbog njega konkretno kako oni tvrde, niti smo on i ja bili kumovi, pa ja valjda umem da izaberem kuma za ceo život.”

Priča se da su Aci prijatelji prenosili sve u vezi sa Sonjom, šta misliš, da li je to ok?

“Kao prvo, siguran sam da on nema prave prijatelje, a jaki su i ti koji se tako predstavljaju, pa mu pune glavu budalaštinama jer isto tako i njoj pune o nekim njegovim izletima ako ih je imao.”

foto: Damir Dervišagić

A da li su i tebi tokom braka sa njom tvoji prijatelji prenosili kojekakve pikanterije?

“Ne, moji prijatelji se nisu bavili mojom tadašnjom ženom, a šta je radila i da li je radila, ona to najbolje zna, mene to više ne dotiče, to je prošlost.”

Misliš da su obostrana neverstva u pitanju bila?

“Nisam im držao sveću, ali svašta se godinama priča po gradu, i o prevarama i o drugim stvarima, nisu zlatni ni jedno ni drugo. Kažem, sve je previše zabavno, posebno to što navode da je Lukas čitao njene poruke i tako je uhvatio, e pa to je hit. Pa što tražiš vraga!”

Ma je l’ si ti i dalje zaljubljen u Sonju?

“Ne, nemam ja sa tom ženom ništa više, ona je majka moje ćerke i to je sve, a s obzirom da je ja najbolje poznajem, verujem da će je ubrzo povezivati i sa Trampom.” (smeh)

foto: Printskrin: Instagram/sonjavu

Misliš da je toliko namazana?

“Ona je rođena za to. Ima tu krimi-džimi ličnost i, verujte, da je bila kojim slučajem muško, bila bi poput Arkana ako ne i jača. Ona sve može da nadigra.”

Da li misliš da vas dvoje možete ponovo biti zajedno posle svega?

“Sonja i ja? Nikada! Želim joj svu sreću ovog sveta, ali što dalje od mene, nisam ja njen afinitet, niti je ona moj! Ne znam ni koje je njeno zanimanje sada, ne razumem ništa, ali dobro, vidim da je uvek nečija žena, nečija bivša žena…”

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.