Ko tada ne bi bio konobar?! Ono kad ti Čola ostavi bakšiš! Šta mislite, koliko se otvorio? (FOTO)

Opasna zvezda - opasan bakšiš!

Ko tada ne bi bio konobar?! Ono kad ti Čola ostavi bakšiš! Šta mislite, koliko se otvorio? (FOTO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije pokazao je u jednom restoranu da je veoma galantan gost
Objavljeno:

Popularni pevač Zdravko Čolić je u jednom beogradskom restoranu konobara častio bakšišom od 50 evra. 5 puta veći od Natinog i Radinog: Šlogirali smo se kad smo čuli Čolin honorar za Novu godinu!

- Čola je u ranim večernjim satima sa prijateljima došao u restoran i kao što to obično biva, sve oči su bile uprte u njega. Međutim, on se ponašao tako kao da nije veliko muzičko ime, već je bio totalno opušten i neupadljiv - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta. Potresna sudbina devojke kojoj je Zdravko Čolić posvetio pesmu Ona spava (FOTO) (VIDEO)
- Kako je veče odmicalo, Čolino društvo je bilo sve opuštenije i veselije. Pilo se i jelo u izobilju. Bio je vrlo učtiv i predusretljiv, pa je pazio u svakom trenutku da svi oko njega budu zadovoljni i da nikome ništa ne zafali. Ceh je bio prilično visok. Čak 43.000 dinara ih je sve koštalo. Čola je kao pravi laf platio ceo račun, a onda konobara počastio bakšišom od 50 evra. Ne mogu da vam opišem osmeh zadovoljstva na licu tog momka - završio je priču izvor. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.