UDALA SE LEPOTICA IZ VOJNE AKADEMIJE: A kad joj vidite muža... (FOTO)
Foto: printscreen/instagram

stala na ludi kamen

UDALA SE LEPOTICA IZ VOJNE AKADEMIJE: A kad joj vidite muža... (FOTO)

Nevena i Marko su ljubav započeli pre dve i po godine

Objavljeno: 16:45h

Mlada glumica Nevena Ristić juče se zaklela na večnu ljubav svom vereniku, hrvatskom pevaču Marku Vukešu. Javnosti je poznata po ulogama u serijama “Vojna akademija”, “Cvat lipe na Balkanu” i “Bićemo prvaci sveta”.

Nevena i Marko su ljubav započeli pre dve i po godine, a venčali su se u malom mestu Marija Bistrica u kojem je mladoženja odrastao.

Slavlju koje je priređeno u susednoj zemlji prisustvovale su i kolege iz Srbije, a Nevena je neretko pričala da je u Marku prepoznala pravu osobu za bračni život.

Bila sam te sreće da odrastam u porodici u kojoj je moj pokojni otac čuvao moju majku kao cvet. I u onim najtežim devedesetim, za vreme inflacija, ratova, siromaštva i neizvesnosti koje nosi sutra, u našoj kući se na porodicu gledalo kao na svetinju.

#gloria_rs

A post shared by Nevena Ristic (@nevena.ristic.official) on

I sama smatram da je brak kao institucija nešto sveto i jedino što je vredno prave i istinske borbe. Raduje me što sam u Marku prepoznala dostojnog ratnog druga- rekla je pre nekoliko meseci za “Gloriju” Nevena Ristić.

Inače, Nevena je pre tri godine bile verena za pleseča Vladimira Arsenijevića. Nevena je tada o veridbi govorila:

It's time for us... ????❤️????

A post shared by Nevena Ristic (@nevena.ristic.official) on

Mnogima je bio šok, a nama dvoma nešto sasvim prirodno. Ljudi su se otuđili i ne izdvajaju dovoljno vremena za ljubav, prijateljstvo, poverenje. Koliko god da mnogo radimo Vladi i meni je najsvetije ono što se dešava u našoj kući.

Ne mogu da osuđujem one koji se kasnije odlučuju za brak, ali kod mene se to desilo u pravom trenutku, paralelno sa lepim i manje lepim događajima. Tačnije, Vlada je odlučio kada će me veriti (smeh). To me je vratilo u život i ulilo mi snagu – rekla je ranije za “Lepu i srećnu” Nevena.

(Espreso.co.rs / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.