ON ĆE MORATI DA PADNE, A ŽIVIMO U DIKTATURI! Karleuša o NEZAKONITOJ BLOKADI AMG!
Foto: Printscreen / karleusastar

oglasila se!

ON ĆE MORATI DA PADNE, A ŽIVIMO U DIKTATURI! Karleuša o NEZAKONITOJ BLOKADI AMG!

- Živimo u zemlji kojom vlada diktator. Svako ko se drzne da ne bude njegov potcenjeni sluga imaće probleme - rekla je Jelena

Objavljeno: 07.07.2017. 23:21h
  • 172

Jelena Karleuša je uvek otvoreno govorila o svojoj političkoj opredeljenosti, te se ni jednog trenutka nije libila da otkrije svoj stav o trenutnom predsedniku, Aleksandru Vučiću.

Nakon torture koju vlast ovih dana vrši na Adria Medija kompaniju, pokušavajući da ugasi dnevni list Kurir, pevačica je otvoreno progovorila o zemlji u kojoj živimo.

- Živimo u zemlji kojom vlada diktator. Svako ko se drzne da ne bude njegov potcenjeni sluga imaće probleme. Ono što je dobra stvar kod svakog diktatora je što na kraju uvek neslavno ode. O gnevu naroda ne treba ni govoriti. Toga svaki diktator treba da se boji. Istorija se uvek ponavlja. Samo treba biti dovoljno jak pa izdržati do promene - rekla je Jelena Karleuša.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, režim Aleksandra Vučića je danas nakon 25 dana neprekidnih napada i pritisaka preko poreske inspekcije, brutalnim napadom i zloupotrebom ovlašćenja izvršne vlasti bez ikakvog pravnog osnova blokirao sve račune "Adrija medija grupe".

Poreska uprava nije utvrdila nikakvu poresku obavezu AMG, niti je u rešenju o privremenoj meri navela da bilo kakav budući porez može biti utvrđen.

Takođe, Poreska uprava nije navela nijednu okolnost iz koje proizilazi da eventualno utvrđeni porez neće biti plaćen.

(Espreso.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media