KAKVE BOLEŠTINE, DA NE POVERUJEŠ: Ovo su najveće BIZARNOSTI na srpskoj estradi svih vremena
Foto: Kurir

fuj

KAKVE BOLEŠTINE, DA NE POVERUJEŠ: Ovo su najveće BIZARNOSTI na srpskoj estradi svih vremena

Srpska estrada puna je zanimljivih, čudnih i neobičnih dešavanja, a neki su možda i bizarni i pomalo nastrani

Objavljeno:

Vesna Rivas krstila kučiće Vesna Rivas je 90-ih godina prošlog veka u porti jedne beogradske crkve krstila svoje čivave. "Krstila sam svoje kučiće i ne vidim šta je tu za sprdnju. U stvari nisam ih ja krstila, već su bili poprskani svetom vodicom iz Jerusalima", izjavila je tada Vesna Rivas.

foto: Printscreen

Slađa Delibašić osveštala svoj automobil Bizarno je i to što je bivša supruga Đoleta Đoganija Slađana Delibašić osveštala, navodno, svoj automobil crni jaguar. Dobila ga je na poklon od tadašnjeg dečka Nikole Sandulovića, koji je posle raskida navodno tražio da mu vrati limuzinu, a ona nije htela ni da čuje.

foto: Printscreen/Instagram/sladjadelibasic

Keba uradio obrve Keba je već poznat po tome da voli da se licka i sređuje, pa je zbog toga dobio i nadimak Ogledalce, pošto taj predmet stalno nosi sa sobom. On je podlegao najnovijem trendu i sem što su mu obrve počupane, on ih je i istetovirane i ofarbane.

foto: Printscreen Instagram

Severina nosi Igorovu krv na vratu

Pevačica podlegla je holivudskom trendu, pa jsu se na večnu ljubav zavetovali na bizaran način - Kojić oko vrata nosi Severininu krv, a splitska pevačica njegovu.

foto: Printscreen Instagram

Brunclikova ofarbala pudlicu Pevačica je svoju pudlicu ofarmbala u pink boju kako bi ličila na svoju vlasnicu. Brunclikova je učestvovala u rijalitiju, gde je povela i svog ljubimca, a ofarbala ga je u pink boju, boju njene kose.

foto: Printscreen

Suzana orošila vaginu

Voditeljka Suzana Mančić priznala je da s vremena na vreme ide u jednu srpsku banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine.

foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Nekadašnja loto devojka je to potvrdila i priznanjem da joj je seks posle toga mnogo bolji i da će takve stvari raditi i u budućnosti.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.