HARIS DŽINOVIĆ OSTAJE NA ULICI! Zbog dugova se prodaje vila u kojoj je živeo za 2 miliona evra!
Foto: Zorana Jevtić

drama

HARIS DŽINOVIĆ OSTAJE NA ULICI! Zbog dugova se prodaje vila u kojoj je živeo za 2 miliona evra!

Haris je bio u šoku kad je čuo da mora da se iseli iz vile

Objavljeno:

Vlasnik luksuzne kuće u elitnom delu Banovog brda u kojoj pevač Haris Džinović živi sa suprugom Melinom decom Đinom i Kanom , odlučio je da je proda za dva miliona.

Goran Bošković, brat Danice Drašković, godinama je iznamljivao kuću pevaču, ali je zbog dugova primoran da je proda.

foto: Damir Dervišagić

- Goran vilu prodaje za 2.000.000 evra i odmah ju je stavio na tržište. Prvo je ponudio Harisu da kupi kuću, ali folker mu je rekao da nema toliko novca. Bošković mu je potom kazao da treba da se isele jer on mora da proda kuću. Haris je bio u šoku kada je to čuo, jer su planirali još dugo da se zadrže u kući. Probao je da se dogovori sa biznismenom, ali Goran je ostao neumoljiv - otkriva upućeni izvor.

Vila o kojoj je reč kompletno je opremljena luksuznim nameštajem, poseduje prostorije za vežbanje, više soba, kupatila, gostinsku sobu, a stanovnici tog naselja bezbedni su 24 sata jer ih čuva obezbeđenje.

foto: Damir Dervišagić

- Ono što je Džinovićima bilo odlično jeste to što je Banovo brdo grad za sebe, a opet brzo mogu da budu u centru. Harisu su blizu bili i teniski tereni u Košutnjaku i gotovo skakodnevno ih je posećivao, jer je poznato da folker voli da igra tenis. S druge strane, Melina je dugo mogla da se opušta u dvorištu, a da ne brine da će joj bilo ko remetiti mir. Deca su obožavala ovaj kraj i zaista će im teško pasti selidba - završava izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost ove informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt s Harisom, ali on nije bio dostupan.

Bonus video

PONOSNI TATA SE VESELIO UZ TRUBAČE: Dačić proslavio punoletstvo sina Luke!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.