POSLE POROĐAJA, ONA ZAISTA UŽIVA U ŽIVOTU! Ovako izgleda RAJ Jelene Kostov u Dimitrovgradu! (FOTO)
Foto: Printscreen

milina

POSLE POROĐAJA, ONA ZAISTA UŽIVA U ŽIVOTU! Ovako izgleda RAJ Jelene Kostov u Dimitrovgradu! (FOTO)

Kada budete videli fotografije Jeleninog vrta, biće vam jasno zbog čega malo-malo pakuje kofere i sa sinom odlazi u rodni grad

Objavljeno:

Popularna pevačica Jelena Kostov oduvek je ponosno isticala svoje poreklo i uvek javno govorila sve najlepše o svom rodnom Dimitrovgradu, u kojem je odrasla i živela dugi niz godina, sve dok se zbog muzičke karijere nije preselila u Beograd.

foto: Printscreen

Jelena je čak uradila nešto što nijedna njena koleginica nije - spot za svoj hit "1005", koji je objavila početkom prošle godine, snimila je upravo u rodnom gradu koji je predstavila u najlepšem mogućem svetlu. Uz brzi ritam i zvuke trube pokazala je prirodne lepote, ulice i ljude iz ovog mesta u jugoistočnom delu Srbije, na samoj granici sa Bugarskom, a sada je odlučila da pokaže i svoj mali raj u kojem često uživa.

foto: Printscreen

Svoje dolaske u Dimitrovgrad učestalila je otkako je postala majka, pa često sa sinom Milijom uživa baš tamo gde se i ona sama oseća najlepše, a sada je pokazala i zbog čega. Kada je u rodnom gradu, Jelena najveći deo vremena provodi u prelepom dvorištu u kojem ispija prvu jutarnju kafu, uživa sa sinom Milijom i vodi zanimljive razgovore sa porodicom i prijateljima.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Osim uredno pokošenog travnjaka, Jelenino dvorište ostavlja bez daha i zbog mobilajara koji ga ispunjava - tu su klupice, stolice i stolovi, nadstrešnice, kao i ljuljaške i ostale zanimacije za decu, ali i prelepo ukrasno bilje koje čini ovaj prostor sjajnim mestom za uživanje.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Bonus video

(VIDEO) BRENA ZAGREJALA MASU: Sin Ivice Dačića proslavio punoletstvo!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.