SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Mrtvom Đoši plene kuću, Tika Špic besan: Ovo je ispod časti!
Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

tragedija

SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SRBIJU! Mrtvom Đoši plene kuću, Tika Špic besan: Ovo je ispod časti!

Danas je celu zemlju pogodila uznemirujuća vest da pokojnom glumcu Bogoljubu Mitiću plene kuću i stan u Beogradu

Objavljeno:

Kako se pojedini mediji objavili, zbog svih potraživanja postoji mogućnost da porodica nedavno preminulog glumca ostane bez imovine. Njegova majka nedavno je izjavila da je njen sin patio zbog tužbi glumaca koje su mu stizale, ali da on nije imao novca da ih isplati.

foto: Dragan Kadić

Naime, po zakonu sva dugovanja pripadaju naslednicima, u ovom slučaju porodici Mitića. Glumci kojima nisu isplaćeni honorari mogu da zahtevaju i njegovu imovinu.

Pozvali smo Bogoljubovog kuma, glumca Predraga Smiljkovića, poznatijeg kao Tika Špic koji je za Espreso rekao da je sve to jedna velika sramota za glumce koji ne prezaju ni da od mrtvog čoveka uzimaju:

foto: Kurir

- Zaista je strašno zahtevati neke pare od njegove porodice, to je ispod svake časti. On nije isplatio kolege samo zato što su i njemu drugi ljudi ostali dužni, a od čega to njegova porodica može da plati? Bogoljubova majka, Zorica je stara i bolesna, njegov brat je nedavno imao infarkt, pa dokle? Jeste da su mi kolege glumci, ali oni kao da žele da mu pobiju svu porodicu, trebalo bi da odustanu od svega, rekao je Predrag i dodao:

- Nemam nikakvih novih vesti, niko mi se posle svega nije javio, videćemo šta će biti.To je to.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.