ZBOG NJE SE RAZVODI ŠABAN, A NIJE CUCA! Goca više ne može da trpi, a pevač se preznojava...
Foto: Dragana Udovičić, Facebook / Tea Tairović

afera?!

ZBOG NJE SE RAZVODI ŠABAN, A NIJE CUCA! Goca više ne može da trpi, a pevač se preznojava...

Tairovićeva je obukla mrežastu haljinu ispod koje su sevali crni grudnjak i crne gaćice, ali i njena gola guza

Objavljeno:

Šaban Šaulić je nastupio u jednom austrijskom klubu sa mladom zvezdom "Granda” Teom Tairović, zbog koje se navodno razvodi.

Iako se po domaćim medijima provlačila priča da Gordana Šaulić, supruga slavnog pevača, želi da se od njega razvede jer sumnja da mu je Tairovićeva ljubavnica, Šaban i Tea su to negirali i nastavili da punom parom promovišu novi duet „Otkad za tebe znam”.

"Kada su Tea i Šaban izveli novi duet, publika je pala u trans, što je bio odličan pokazatelj da je njihova zajednička pesma lepo prihvaćena u narodu. Refren pesme gosti kluba pevali su sa pevačima, a Šaban i mlada pevačica su pesmu izveli još nekoliko puta. Tein nastup prijao je muškim ušima, a pogotovo očima, jer je pevačica te večeri imala izuzetno provokativan stajling. Tairovićeva je obukla mrežastu haljinu ispod koje su sevali crni grudnjak i crne gaćice, ali i njena gola guza.

foto: Printscreen

Šaban je bio profesionalan i pravio se da ništa ne vidi, ali verujemo da mu nije bilo svejedno zbog seksi koleginice u njegovoj blizini. S druge strane, Tei nije bio problem što pored vremešnog pevača stoji golišava, pa je igrala izazovno i častila publiku golom zadnjicom", otkriva izvor.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.