TEODOSIĆEVA ŽENA I BIVŠA DEVOJKA NERAZDVOJNE: Nije baš normalno ponašanje, ali dobro...
Foto: Dragan Kadić

kao u španskoj seriji

TEODOSIĆEVA ŽENA I BIVŠA DEVOJKA NERAZDVOJNE: Nije baš normalno ponašanje, ali dobro...

Jelisaveta Teodosić, supruga košarkaša Miloša Teodosića, i njegova bivša devojka Sofija Rajović već su zajedno glumile u „Vojnoj akademiji“, a prema našim saznanjima, njih dve će biti nerazdvojne u četvrtom nastavku ove serije

Objavljeno:

One se odlično slažu ispred kamera, što su primetili i producenti i reditelji, koji su odlučili da za Rajovićevu napišu više scena. Tako će Sofija u četvrtom nastavku „Vojne akademije“ i dalje glumiti Ivanu, sestru Vesne Roksandić Roksande, koju tumači Jelisaveta.

- Kad smo nedavno razgovarali o „Vojnoj akademiji“, složili smo se da bi trebalo napisati više scena u kojima se pojavljuje Ivana, Roksandina sestra u seriji, jer je publika odlično prihvatila taj lik. Sa Sofijom smo već pričali o tome - rekao je naš sagovornik, blizak ekipi koja radi na realizaciji popularne serije.

foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, Jelisaveta i Sofija privatno možda nisu prijateljice, ali dobro su se slagale na snimanju.

- Nije se moglo primetiti ništa čudno između njih dve. Obe su bile profesionalne i komunicirale su zbog potrebe serije. Nadam se da će se tako nastaviti, pošto će imati više zajedničkih scena u „Vojnoj akademiji“ - završio je naš izvor.

foto: Printscreen / Instagram / sofijarajovic

Ovim povodom pozvali smo Sofiju Rajović.

- Ne znam sa sigurnošću da li će uopšte biti nastavka, niti da li ću ja igrati - kratko je poručila glumica.

Jelisaveta je prošle nedelje otputovala na medeni mesec s mužem Teom, pa nam zato nije odgovarala na pozive.

Pogrešan korak OSTAVIO JE ZBOG FOTKE

foto: Privatna arhiva

Tajna romansa Miloša Teodosića i Sofije Rajović završila se u julu 2016, kad je glumica na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. Košarkaš je poznat po tome što ne voli da otkriva detalje o svom privatnom životu, pa mu je zato zasmetalo kad je Sofija obelodanila da su zajedno. Nedugo zatim Teo je bio u kratkoj vezi s Anastasijom Ražnatović, a potom je počeo da se zabavlja s Jelisavetom, koja je u to vreme, posle sedam godina, raskinula s Vukom Kostićem.

Bonus video

(VIDEO) GOLIŠAVA CECINA ĆERKA IZAZIVA MUŠKARCE: Od ovog snimka će im se zavrteti u glavi!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.