BIVŠA UČESNICA PAROVA I PEVAČICA PUŠTENA IZ ZATVORA POSLE MESEC DANA: Padala sam u očajanje i plakala
Foto: Dragana Udovičić

kaže da joj je namešteno

BIVŠA UČESNICA PAROVA I PEVAČICA PUŠTENA IZ ZATVORA POSLE MESEC DANA: Padala sam u očajanje i plakala

Ema Lapin, bivša rijaliti zvezda i pevačica, nakon što je iz pritvora izašla posle skoro mesec dana, vratila se izlascima i karijeri

Objavljeno:

Ona tvrdi da joj je afera sa šest kilograma droge koja je pronađena u njenom stanu nameštena i da joj je u ćeliji najviše nedostajao seks.

"Najviše mi je nedostajao seks, ali ono čega nema, bez toga se može. Jaka sam ja, pa mogu da izdržim, tako da nije bilo većih problema. Morala sam da se naviknem na uslove tamo, dobila sam priliku da pričam sa mojima, ali bilo je trenutaka kada sam padala u očajanje i plakala, ali i kada sam se smejala. Prepoznali su me u zatvoru i tražili su mi autogram. Drago mi je kada me prepoznaju gde god da sam, jer je moj obraz čist. Nisam ja prva, u zatvor dolaze poznate. Sve je to za ljude", kaže Ema, koja priznaje da joj je pritvor doneo i nešto dobro, a to je da sada zna ko su joj pravi prijatelji.

foto: Printscreen/Instagram/emmalapin

"Svaka opasna situacija čoveka ojača. Naučila sam da prijatelje mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Generalno se nisam razočarala u ljude, samo u neke koji su se predstavljali kao moji prijatelji. Moja porodica i pravi prijatelji su bili uz mene. Za sve njih je moje hapšenje bilo šok jer znaju da sam normalna i poštena osoba, da radim i borim se da sve stvorim sa svojih deset prstiju. Ja zarađujem tako što pevam i imam svoje firme, ali eto, prosto se desilo. To je bio trenutak nepažnje, ali ne mogu da pričam o tome dok se proces ne završi", kaže Lapinova.

Ona kaže da je mnogim ljudima trn u oku zbog načina života i zarade, te da su joj takvi smestili ovu aferu.

foto: Printscreen/instagram/ Emma Lapin

"Ljudi zavide kada vide da imam dosta para i da sam sve pošteno stekla. To im je kao prst u oko. Posle svega, dobila sam dosta poruka podrške, a na zlurade komentare se ne obazirem. Svi koji mi žele zlo samo nek su dalje od mene", poručuje pevačica, koju je čak i bivši dečko Marko Perović, isprozivao zbog svega što se dogodilo.

"Kada dođe vreme, svi će saznati da je u pitanju bila nameštaljka, a to će se dogoditi ubrzo. Marka neću da komentarišem. Ne zanima me šta priča, želim mu sve najbolje, kao i svima koji me pljuju", kaže Ema.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.