ONE SU NAJOPASNIJE ŽENE SRPSKE ESTRADE! Sve imaju pištolje i znaju da ih koriste - i to kako (VIDEO)(FOTO)
Foto: Kurir

ubijaju!

ONE SU NAJOPASNIJE ŽENE SRPSKE ESTRADE! Sve imaju pištolje i znaju da ih koriste - i to kako (VIDEO)(FOTO)

Pojedine poznate dame ne kriju svoju ljubav prema vatrenom oružju. I dok neke oružje koriste samo za potrebe fotografisanja ili spotova, druge vrlo često posećuju streljane

Objavljeno:

Slađa iz Alegro Benda, kako kaže, ispunila je dugogodišnju želju kada je posetila jednu streljanu.

Pevačica Ljupka Stević ne samo da voli vatreno oružje, već i da ide u lov. Pevačica se čak nekoliko puta pohvalila fotografijom sa puškom i pištoljem u ruci.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić - Elena čini se da je, takođe, ljubitelj opasnih igračaka, te je nedavno objavila fotografiju sa pištoljem.

Mira Škorić je jednom izjavila da je uzbuđuje i pomisao da drži pištolj, a pre dvadesetak godina fotografisala se za potrebe promocije pesme "Oboje ću da odležim".

Nevena Hot, učesnica rijalitija Parovi, na jednoj svadbi latila se pištolja, a videom se pohvalila na društvenoj mreži.

foto: Printscreen Instagram

I Ava Karabatić je, čini se, želela da bude opasna cica te se fotografisala sa pištoljem u ruci. Međutim, u pitanju je samo igračka.

Bivša učesnica "Operacije trijumf" Milica Mastorović izgleda zaista ozbiljno i opasno u ovoj pozi, ali s obzirom na to da je Milica veselog duha, verujemo da je samo dobro odglumila opasnu devojku.

Naravno, ni Stanija nije odolela a da se ne fotografiše sa pištoljem u ruci, a za sebe je napisala da je nova Bond devojka.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.