NOVI SKANDALOZNI DETALJI RAZVODA: Sonja ukrala 300.000 evra Aci Lukasu, on urlao i vrištao!
Foto: Damir Dervišagić

pakao u porodici

NOVI SKANDALOZNI DETALJI RAZVODA: Sonja ukrala 300.000 evra Aci Lukasu, on urlao i vrištao!

Sonja Vuksanović kupuje stan u Beogradu za 300.000 evra

Objavljeno:

I dalje zakonita supruga Ace Lukasa rešila je da započne novi život u elitnom naselju Bežanijska kosa, i to što dalje od folk pevača.

"Kada je čula da Saša hoće da oduzme njen penthaus, Sonja je načisto odlepila. Pozvala je Lukasa i urlala na njega. Rekla mu je da nema pravo na to da joj radi i pitala ga zašto ne vraća Popoviću dug po dogovoru i odakle mu ideja da se na taj način kocka sa njenim novcem", započinje priču izvor blizak Sonji.

foto: Dragan Kadić

"Odmah je pozvala advokata da se pobrine za to da što pre podele imovinu, a potom je odlučila da kupi stan na svoje ime. Sonja je bacila oko na stanove na Bežanijskoj kosi, jer tamo žive brojne poznate ličnosti sa kojima se druži. Posle kraćeg vremena našla je jedan koji joj se sviđa, jer je prostran i svetao, savršen za nju i njene dve ćerke, Sofiju i Viktoriju. Za njega će morati da iskešira čak 300.000 evra, ali Vuksanovićevoj to neće biti problem, jer poslednjih meseci vodeći menadžerske poslove svog supruga uštekala fine pare.

"Sonja je od prošlog leta, kada je Lukas uzeo pozajmicu od Popovića, preuzela sve menadžerske poslove vezane za Acu. Ceo protok novca oko nastupa išao je preko nje. Ugovarala mu je tezge, dogovarala se sa vlasnicima lokala oko honorara i beležila svaki dinar koji Lukas zaradi", objašnjava izvor.

foto: Stefan Jokić

Izvor kaže da je Sonja namazana, pa je deo novca koji je Lukas zarađivao pevajući na tezgama odvajala sa strane:

"Zahvaljujući tome što je uzela kontrolu nad finansijama, uspela je da uštedi veću svotu novca, pa sada sebi može da priušti luksuzana stan. Naravno, u svemu tome su joj delom pomogli i roditelji, koji lepo zarađuju radeći već godinama u Nemačkoj", kaže sagovornik.

Kako Informer saznaje, kada je Lukas čuo da Sonja kupuje stan u srpskoj prestonici, doživeo je nervni slom. Nije mogao da veruje svojim ušima, pa je napravio skandal.

"Aca je bukvalno odlepio kada je saznao za ženine planove. Shvatio je da je ona skupljala novac koji je on zarađivao, jer mu je radila menadžerske poslove, pa da sada od tih para kupuje stan, i to luksuzni. Urlao je po kući, zvao prijatelje i pričao im kako ga je rođena žena pokrala, kako to nije očekivao od nje i da ga je toliko razočarala, da ne može da veruje koga je oženio i sa kim ima dete", tvrdi dobro obavešteni izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.