TAMARA ĐURIĆ IMA NOVOG DEČKA: Nakon pakla sa zadnjicom, smuvala ikonopisca! Duhovno je bogat, a finansije...(FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

zaljubila se

TAMARA ĐURIĆ IMA NOVOG DEČKA: Nakon pakla sa zadnjicom, smuvala ikonopisca! Duhovno je bogat, a finansije...(FOTO)

Duhovno je bogat, pare me više ne zanimaju! Religija me je spasla da ne poludim. Ovo što sam uradila sa zadnjicom je samoubistvo - priča Đurićeva

Objavljeno:

Tamara Đurić našla je novog dečka, i to kakvog! Starleta, za čiji život su se mesecima borili lekari nakon što joj se izlio filer u zadnjici, došla je u emisiju „Rada sam“, u kojoj je rekla da je potpuno promenila pogled na svet.

- Moj dečko je duhovno bogat čovek, njegove finansije me ne zanimaju! Svakako je uspešan, ali u njegov bankovni račun nisam zavirivala jer me ne interesuje - tvrdi kontroverzna učesnica rijalitija „Farma“.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tamara ne želi da otkrije identitet muškarca koji je osvojio njeno srce, ali je istakla da slobodno vreme njen partner posvećuje religiji.

- On je dobar čovek i divna osoba, a to je najbitnije. Inače, u slobodno vreme slika ikone - ispričala je popularna starleta, koja je i sama nalazila spas u veri u teškim trenucima koji su sada iza nje:

- Religija me je spasla da ne poludim! Ovo što sam ja uradila sa zadnjicom je samoubistvo, ali to mi nije bila namera. Božja volja je što sam živa!

Tamara je mesece provela u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon što je povećala zadnjicu.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

- Šest puta sam operisana, četiri meseca je trajala moja agonija. Preventivno sam hospitalizovana. Doktori su još zabrinuti za mene, pa nije naodmet da budem pod budnim okom lekara - zaključila je Tamara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.