Imali su SVADBU VEKA, ali i NAJTUŽNIJI MEDENI MESEC! Trebalo je da otputuju na Sejšele, a onda se desila jeziva stvar... (FOTO)
Foto: Epa

ne zna se kome je bilo gore

Imali su SVADBU VEKA, ali i NAJTUŽNIJI MEDENI MESEC! Trebalo je da otputuju na Sejšele, a onda se desila jeziva stvar... (FOTO)

Arkanovu i Cecinu svadbu mediji su nazivali "svadbom veka", ali malo ko zna da je nakon nje usledio medeni mesec kakav nikome ne biste poželeli

Objavljeno: 09:48h

Februara 1995. godine folk zvezda Ceca Ražnatović udala se za vođu srpskih paravojnih formacija Željka Ražnatovića Arkana.

Mnogi su je nazvali svadbom veka. Tog dana se formirala kolona od 56 džipova, predvođena jaguarom koji je umesto registarskih brojeva imao ispisano „Ceca i Željko“. Mladoženja je iz šestog pokušaja pogodio jabuku.

foto: Profimedia

Crkveno venčanje se dogodilo u beogradskoj crkvi svetog Arhangela Gavrila. Mlada je bila u beloj venčanici sa čipkanim šlepom od 12 metara, a Arkan u oficirskoj uniformi srpske vojske i sabljom oko pasa.

Događaj je direktno prenosilo 36 novinskih redakcija među kojima su: „BBC“, „CNN“ i TV Pink , a izašla je i VHS kaseta venčanja.

foto: Profimedia

Međutim, malo ko zna da posle ovakvog spektakularnog slavlja nije sve teklo po planu.

Bile su ratene devedesete, a umesto planiranog medenog meseca na Sejšelima, Arkan je otišao na ratište.

Ceca noćima nije spavala, već je čekala da joj se suprug javi kad završi akciju. Kada se vratio, nisu se razdvajali, a pevačica je već u decembru 1996. godine rodila sina Veljka, a 25. maja 1998. godine ćerku Anastasiju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.