PUBLIKA NIJE MOGLA DA VERUJE: Aca Lukas se slomio na nastupu, pevao pesme kakve nije u životu, a posvetio ih Sonji! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

baš pati...

PUBLIKA NIJE MOGLA DA VERUJE: Aca Lukas se slomio na nastupu, pevao pesme kakve nije u životu, a posvetio ih Sonji! (FOTO)

Popularni folker koji je potvrdio da se razvodi od supruge, sinoć je nastupio na Zlatiboru, a publika je bila šokirana njegovim repertoarom

Objavljeno:

Brakorazvodna parnica koju je u utorak, tužbom protiv svoje supruge Sonje Vuksanović pokrenuo folk pevač Aca Lukas iz dana u dan dobija nastavke. I dok je u vidu saopštenja na društvenoj mreži Fejsbuk, Aca potvrdio da se razvodi od Sonje, sinoć je tokom nastupa šokirao publiku neobičnim izborom pesama.

Sinoć je na otvaranju diskoteke "Alibi" na Zlatiboru u kojoj je Lukas započeo nastup posle ponoći, prva pesma koju je otpevao bila "Sunce ljubavi", njegovog kolege Džeja Ramadanovskog.

foto: Damir Dervišagić

Nakon što je otpevao nekoliko srceparajućih pesama, ali ne svojih, Lukas se izvinio publici:

- Pevaćemo, imam puno svojih pesama, ali sad mi došlo da otpevam nešto drugo - rekao je Aca, a potom zapevao pesmu Saše Matića "Nađi novu ljubav".

foto: Damir Dervišagić

U publici su se mogle čuti izjave da je folker ovo veče posvetio suprugi Sonji, jer je i naredna pesma bila u tom maniru s obzirom na to da je zapevao "Lažeš zlato, lažeš dušo" Bijelog Dugmeta.

Nakon ove pesme, više nije bilo sumnje da je Lukas povređen, kao i da do pomirenja definitivno neće doći.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.