NAPRAVIĆE VEĆU SVADBU OD OCA? Arkanov sin se ženi Srpkinjom iz Krajine, da li će biti u uniformi? A sablja oko pasa? (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/vojinraznatovic

verio se na simboličan dan

NAPRAVIĆE VEĆU SVADBU OD OCA? Arkanov sin se ženi Srpkinjom iz Krajine, da li će biti u uniformi? A sablja oko pasa? (FOTO)

Njegova izabranica je rodom iz Republike Srpske i u vezi su nekoliko meseci

Objavljeno: 13:13h

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz braka sa Natalijom Martinović, posle nekoliko meseci veze odlučio je da uplovi u bračne vode.

On je skoro godinu dana bio u vezi sa jednom Srpkinjom, koja, kao i on, živi u Americi.

- Moja devojka se zove Dana i sa njom sam šest meseci u vezi. Ona je rodom iz Republike Srpske Krajine. Ako bude svadbe, bićete prvi obavešteni - otkrio je Vojin krajem prošle godine za Alo.rs.

Sada je Vojin odlučio da zaprosi svoju partnerku, a fotografijom se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

S obzirom da je veliki vernik, rešio je da devojku simbolično zaprosi na Vidovdan, a imajući u vidu da je njegov otac napravio "svadbu veka", kako su je mediji nazivali, moguće je da se i Vojin sprema za provod života i da će upriličiti venčanje godine.

"Ništa lepše nego kad zaprosiš devojku na Vidovdan!", napisao je on u opisu fotke koju je podelio sa pratiocima, a prijatelji su mu brže bolje čestitali i uputili lepe poruke.

Podsetimo, Cecino i Arkanovo crkveno venčanje dogodilo se u beogradskoj crkvi svetog Arhangela Gavrila. Mlada je bila u beloj venčanici sa čipkanim šlepom od 12 metara, a Arkan u oficirskoj uniformi srpske vojske i sabljom oko pasa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.