BORBA ZA IMOVINU POČINJE: Lukas traži stan i lokal, butik daje, a restoran, mercedesi i novine?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

odakle njemu sve ovo?

BORBA ZA IMOVINU POČINJE: Lukas traži stan i lokal, butik daje, a restoran, mercedesi i novine?! (FOTO)

Zbog ovoga će se sigurno dugo provlačiti po sudu

Objavljeno: 13:53h

Razvod Ace Lukasa i njegove supruge Sonje Vuksanović u poslednje vreme je u centru pažnje medija, a pevač je zvanično potvrdio da se razvodi tako što je podneo zahtev za razvod braka u utorak.

foto: Zorana Jevtić

Posle višemesečnog ubeđivanja Sonje da ostane s njim, na šta ona nije pristala, Lukas je odlučio da je preduhitri i da je tuži.

foto: Dragan Kadić

- Lukas je u tužbi zahtevao da podele stan, automobil i dva lokala. Osim toga, Aca je naveo u tužbi da starateljstvo nad decom prepušta njoj, a predložio je da on finansira školovanje ćerke Viktorije, ali i Sofije Šašić, kao i da plaća mesečnu alimentaciju od 1.000 evra. Aca i Sonja, kako je poznato, imaju stan na Voždovcu, oko kojeg su imali problema, pa su ostali bez garaže koja je išla uz njega pošto su morali da otplate dugove. Onaj ko bude dobio taj stan, verovatno Sonja, neće imati gde da parkira jedan od dva mercedesa koja su u njihovom vlasništvu - kaže pouzdani izvor i dodaje:

foto: Dragan Kadić

- Osim toga, njih dvoje od pre dve godine, kada se, takođe, pisalo o krizi u njihovom braku, imaju italijanski restoran, koji su u Diseldorfu otvorili zajedno sa Markom Višnjićem, Sonjinim bratom i bivšim fudbalerom. Aca je vlasnik i jednih novina, dok Sonja drži butik, ali to će najverovatnije ostati u njihovom posedu bez problema, dok će oko ostatka voditi borbu - ispričao je izvor.

foto: Dragan Kadić

Podsećanja radi, Sonja i Aca su sklopili brak u aprilu 2010. u crkvi na Bežanijskoj kosi. Ovo je Aci treći brak, a Sonji drugi.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.