POSLE SVEGA PROGOVORILA O PEVAČU! Nataša je jednu tajnu krila od javnosti čitavih 17 godina! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pričalo se da su zaljubljeni

POSLE SVEGA PROGOVORILA O PEVAČU! Nataša je jednu tajnu krila od javnosti čitavih 17 godina! (FOTO)

Iako je već godinama na muzičkoj sceni, ovaj detalj iz života Nataše Bekvalac mnogi ne znaju...

Objavljeno:

Atraktivna Novosađanka Nataša Bekvalac je, uprkos želji roditelja da upiše fakultet, rešila da se bavi pevanjem.

Veliku podršku pružio joj je tata Dragoljub, koji ju je spojio sa talentovanim muzičarima, a jedan od njih bio je Vlado Georgiev.

foto: Dragana Udovičić

- Rekla sam mami i tati da mogu da upišem DIF, ali da želim da se bavim muzikom. Tata mi je kazao: „Okej, hajde da vidimo na koji način hoćeš da se baviš muzikom.“ Rekla sam mu da su festivali interesantni za neafirmisane osobe kao što sam ja. I onda me je tata spojio s Došketom, autorom iz Novog Sada, koji mi je napisao pesmu „Laži me“ - ispričala je Nata u jednoj emisiji i dodala:

foto: Damir Dervišagić

- On je rekao da postoji samo jedan muzičar i aranžer, koji je vrlo mlad i talentovan - Vlado Georgiev. Otišli smo u Beograd da ga upoznamo. Vlado je bio pomalo nezainteresovan, ali kao Crnogorac je poznavao organizatore muzičkog festivala u Herceg Novom. Rekao mi je: „Mogu da te ubačim tamo da pevaš.“ Razmišljali smo kako taj nastup treba da izgleda i on mi je rekao: „Postoji jedna super kreatorka u Beogradu. Zove se Dragana Ognjenović, ajde da odemo tamo da vidimo neku super haljinu.“

Nataša je prihvatila Vladine savete i vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji, a mediji su ih dovodili i u ljubavnu vezu. Na pitanje da li je Vlado bio zaljubljen u pevačicu, Nata je svojevremeno uz osmeh odgovorila:

- Možda je Georgiev bio lud za mnom, ali ja nisam primetila. Mi smo veoma dobri prijatelji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.