PEVAČICA IVANA ŠAŠIĆ NAPADNUTA ZBOG LUKASOVOG RAZVODA: Ti preljubnice, uništila si život Željku, sada i Aci! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

ni kriva ni dužna!

PEVAČICA IVANA ŠAŠIĆ NAPADNUTA ZBOG LUKASOVOG RAZVODA: Ti preljubnice, uništila si život Željku, sada i Aci! (FOTO)

Njoj se jedan korisnik društvene mreže obratio u privatnoj poruci misleći da je ona Sonja Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića i žena od koje se Aca Lukas razvodi

Objavljeno:

Pevačica i bivša učesnica "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, Ivana Šašić, doživela je neprijatno iskustvo na Fejsbuku samo zbog svog prezimena.

Naime, njoj se jedan korisnik društvene mreže obratio u privatnoj poruci misleći da je ona Sonja Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića i žena od koje se Aca Lukas razvodi.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivana je bila prilično iznenađena zbog ovoga, pa je sa fanovima koji je prate na pomenutoj društvenoj mreži podelila sadržaj poruke koju je dobila.

- Ti, preljubnice, ku*etino. Uništila si život Šašiću, sad i Aci. Sramoto od žene. Malo ti je, pa ćeš sad bogatog Jarića. Ti nisi ni majka ni žena, već ku*vetina. Crkni, niko te neće. Gađaće te i jajima, ludetino. I dete si uvukla u svet prostitucije. Želimo ti sve najgore - piše u poruci koju je dobila.

- Auuu, koliko je meni poznato, niti sam bila žena Željka Šašića, niti sam Lukasova žena. Nakrpi me neko da se ismejah samo tako - prokomentarisala je ona.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.