UNIŠTENO JEDNO KUMSTVO, PROPALA DVA BRAKA: Željko Šašić predvideo sudbinu Sonjinog i Lukasovog braka (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Dragana Udovičić

sve je pogodio

UNIŠTENO JEDNO KUMSTVO, PROPALA DVA BRAKA: Željko Šašić predvideo sudbinu Sonjinog i Lukasovog braka (FOTO)

Stara latinska izreka kaže "Fortune rotae" ili "Kolo sreće se okreće" i to je nekako najprimenjivija na primeru ljubavnog života Ace Lukasa

Objavljeno:

Nakon što je svojevremeno napustio drugu ženu, a kasnije oženio bivšu suprugu svog prijatelja i kuma Željka Šašića, Lukas je sada odlučio da stavi tačku na brak sa Sonjom.

foto: Damir Dervišagić

Ko tu zapravo dobija, a ko gubi? Šašić je bio taj koji je, čini se, pre nekoliko godina izgubio mnogo i živaca i ljubavi jer je njegova supruga veću pažnju i ljubav očigledno dobila od Lukasa. I to je, ako je suditi po Acinoj najnovijoj odluci o razvodu, proneverila.

Nedavno je Lukas govorio da bez pomoći svoje Sonje ne bi izašao na pravi put.

foto: Zorana Jevtić

- Meni je takva žena i bila potrebna. Žena koja grize. Kada hoće i zacrta, to mora da uradi - izjavio je Aca svojevremeno za emisiju Exkluziv.

U istoj emisiji Sonja je to potvrdila rekavši da je Aca glava kuće, a ona vrat.

- Ja sam moj dobro obezbedila- naglasila je Sonja kroz smeh.

Danas je retko kome do smeha. Sonji koja je ostavljena verovatno nije, Lukasu još manje. Možda jedino Željko zadovoljno trlja ruke negde iz prikrajka, a možda ga i ova priča i ne dotiče.

Možda se ova priča završi na neki srećan način po dvojicu bivših prijatelja Lukasa i Šašića, a i po ženu koja je očigledno bila fatalna po obojicu. No, ovo suviše podseća na dobru telenovelu koju je Šašić opevao još davno stihovima "Kad si takvu sreću htela, 'vala nek' ti je".

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.