BIO JE SA ĆERKOM SLOBODANA  MILOŠEVIĆA I JEZIVO IZGLEDAO! Pevač se nakon 23 godine potpuno promenio! (FOTO)
Foto: Epa/ Peđa Mitić

'90ih je harao srbijom

BIO JE SA ĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEZIVO IZGLEDAO! Pevač se nakon 23 godine potpuno promenio! (FOTO)

Uzeh je lagano u zagrljaj, počeh da je skidam i već onako zagrejani od sinoć i viskija, počesmo da vodimo ljubav - opisao je on svoje prvo seksualno iskustvo sa Marijom

Objavljeno:

Pevač Ivan Gavrilović dvedesetih godina je bio jedan od najpopularnijih pevača u našoj zemlji, a proslavio se zahvaljujući hitu koji je aktuelan i dan danas - 200 na sat.

#ivan #gavrilovic #1994 #pevaj #200nasat #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @foto.nostalgija on

Baš kao i većina momaka iz tog perioda, Ivan se za današnja merila jezivo oblačio, nosio "dizelaške" trenerke i patike koje danas svi vezuju za opasne momke sa beogradskog asfalta.

Pevač je pre pet godina odlučio da u svojoj autobiografskoj knjizi opiše koliko je voleo ćerku nekadašnjeg predsednika države pokojnog Slobodana Miloševića i predsednice JUL-a Mirjane Marković i pritom iznese detalje iz njihovog seksualnog života.

“Uzeh je lagano u zagrljaj, počeh da je skidam i već onako zagrejani od sinoć i viskija, počesmo da vodimo ljubav. Bilo je dobro… baš dobro i trajalo je dugo. Baš ono što mi je trebalo i što već duže vreme nisam imao. Sve sam zaboravio, i ko je i šta je, samo smo se prepustili divljim mirisima i osećajima koji su nas vodili u neku drugu dimenziju. Ko zna koliko je sati prošlo dok nismo stali da odmorimo malo. Sve je bilo tako mistično i pomalo zastrašujuće, ali je sav strah i tremu pobeđivao taj neverovatni fluid koji nas je vukao jedno prema drugom”, pripoveda Gavrilović, kome nije bilo svejedno što je njegova izabranica u tako bliskom srodstvu s najmoćnijim ljudima u zemlji.

“I šta ćemo sad”, upitao sam je. „Kako misliš šta ćemo?“, odgovorila je. “Pa ti si, bre, ćerka predsednika. Zar ne misliš da je malo opasno sve to?“, rekao sam joj. “Pa šta ima veze, svako ima pravo na svoj život. Zašto bi bilo, ako je nama lepo”, rekla je i tu me je poklopila, ali sam nastavio: “Šta ćemo sa tvojim roditeljima? Nisam siguran da vole pevače?”, opet sam postavio pitanje, ali je ona i na to imala odgovor: “Ja imam dosta godina da odlučujem o svom životu”, rekla je. Lagano se okrenuh na drugu stranu da zaspim dok me je ona dugo češkala i mazila, što me je uspavalo i utonuo sam u prelepi duboki san”, napisao je Gavrilović koji je danas znatno promenio svoj imidž, ali se, ruku na srce, na njemu i dalje vidi dašak devedesetih.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.