OVO SMO SVI ZABORAVILI! Lukas je pre Sonje bio zaljubljen u svoju koleginicu koja je MEGA RIBA! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube/ Danijela Vranic

bila je to velika ljubav

OVO SMO SVI ZABORAVILI! Lukas je pre Sonje bio zaljubljen u svoju koleginicu koja je MEGA RIBA! (FOTO)

Folker je pre braka sa Sonjom bio ludo zaljubljen u svoju koleginicu sa kojom je mesecima uživao u romansi

Objavljeno: 09:33h

Pre deset godina, nakon razvoda od supruge Nataše, Aci se dugo nije dogodila veza vredna pominjanja. Ako je verovati novinskim napisima, sve se završavalo isključivo na avanturama, sve do pevačice Danijele Vranić.

foto: Damir Dervišagić

Pošto je okončala vezu sa Matijom Ćorkovićem, bivšim dečkom Ane Nikolić, Vranićeva se obrela u zagrljaju reditelja Dragoljuba Milosavljevića Cvrčka, s kojim se navodno bila i verila. Nažalost, veridba je, na Danijelinu inicijativu, vrlo brzo raskinuta, a ona se našla u Lukasovom zagrljaju.

foto: Damir Dervišagić

Folk pevač je čak bio zaustavio štampanje svog novog CD-a da bi naknadno na njega ubacio duetsku pesmu koju je snimio sa Danijelom.

- Aca je usplahireno pozvao Sašu Popovića i zamolio ga da zaustavi štampanje da bi na disk dodao pesmu koju je snimio s Danijelom Vranić - ispričao je tada izvor Pressa, i dodao:

- Lukas jednostavno nije mogao da odbije Danijelinu molbu, kao što i inače malo šta može da joj odbije u poslednje vreme. Posle teških pregovora, Popović je konačno pristao na Lukasov zahtev, ali nije poznato ko će snositi nastale troškove.

foto: Printscreen

Međutim, Aca i Danijela su ubrzo raskinuli, ali iako već neko vreme nisu bili u vezi, uspeli su da snime spot za duetsku pesmu „Niko kao ti“ kao da su u najvećoj ljubavi.

Spot obiluje nežnim scenama koje su Aca i Danijela toliko dobro odradili, kao da su pravi profesionalci u glumi, a ne samo u pevanju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.