IMA DVORAC, NAMEŠTAJ SA KRISTALIMA, VOZNI PARK... Ali suludo je tek koliko koštaju teksas čizme Dragane Mirković! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

da li je moguće?

IMA DVORAC, NAMEŠTAJ SA KRISTALIMA, VOZNI PARK... Ali suludo je tek koliko koštaju teksas čizme Dragane Mirković! (FOTO)

Dragana Mirković poseduje televiziju "DM sat", njen suprug je svetski uspešan biznismen, a velelepna kuća u Beču ima nameštaj optočen kristalima

Objavljeno:

Dragana i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, imaju bazen, mnogo dragocenosti, i mnogo predmeta i nameštaja koji je optočen čuvenim Svarovski kristalima. Pored toga, oni poseduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, dvorac, kao i TV stanicu u Srbiji.

foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Ipak, kod Dragane Mirković je na ceni neka druga vrlina - skromnost. Iako je zaista, što ne voli često da napominje, jedna od najbogatijih dama sa estrade, ona ne voli da daje previše para na skupu garderobu.

foto: Damir Dervišagić

To je i dokazala prilikom žiriranja u emisiji "Pinkove zvezde" gde je ponela teksas čizme koje su hit ove letnje sezone a cena se, u zavisnsoti od modela, kreće od 3.000 do 5.000 dinara.

Ovo je još jedan dokaz da novac nije presudan kada je životni stil u pitanju, a najveće zvezde se sve češće diče time što u svojim ormarima poseduju jeftine komade.

????????????

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.