IZUZETNA GOSTOVANJA I OVE NEDELJE: Tropico bend i Vlado Georgiev!
Foto: Promo

biće ludnica na splavu port

IZUZETNA GOSTOVANJA I OVE NEDELJE: Tropico bend i Vlado Georgiev!

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi "Tropico benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu

Objavljeno:

Od početka nove letnje sezone, splav PORT omiljeno je mesto za dobar provod svih ljubitelja dobre zabave, mnogobrojnim turistima iz regiona baš je PORT na prvom mestu klubova kao garant dobre zabave.

Nakon nedavno održanog spektakularnog koncerta pred vise od 10 000 ljudi, članovi "Tropico benda" rešili su da još jednom iznenade svoje fanove i da prirede nastup za pamćenje u Beogradu.

Port by Community je mesto gde će svi oni koji vole Tropico bend moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima i prisete se kako je sve to izgledalo pre par dana pred prepunom Adom Ciganlijom.

Kako su Momci iz "Tropico benda" sa nestrpljenjem su iščekivali svoj veliki koncert pred beogradskom publikom i zajedno sa njima odbrojavali dane do događaja koji je obeležio njihovu dosadašnju karijeru, tako i sada odbrojavaju ali do reprize ovog koncerta koju će prirediti ove srede na prestoničkom splavu.

Svi koji su želeli, a iz nekog razloga nisu uspeli da odu na koncert, sada imaju priliku da čuju hitove ove poznate grupe i ućivaju u sjajnoj svirci, jer momci iu Tropico benda obećevaju sjajnu žurku!

Nakon Tropika za dobar povod na ovom popularnom mestu pobrinuće se Vlado Georgiev koji svojim hitovima već godinama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Sudeći po interesovanju koje već sad vlada za nastup Georgieva, ne sumnjamo da će se i ovog puta na splavu PORT tražiti mesto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.