Odbrusio familiji! Ovim gestom je Mali Keba i definitivno dokazao da voli Seve! (FOTO)

Nova svađa zbog snajke!

Odbrusio familiji! Ovim gestom je Mali Keba i definitivno dokazao da voli Seve! (FOTO)

Trenutni najpopularniji bračni par, Severina i Igor, nemaju prilike ni da uživaju u sopstvenom braku. Stalno praćeni od strane medija i publike, sada se njihov odnos dodatno zakomplikovao, i to zbog svađe njihovih porodica
Objavljeno: 19:27h

Severinina sestra nas je sve šokirala svojom izjavom koju je dala nakon sestrinog venčanja. Ona je je navela da se stidi zbog toga što joj se sestra udala za Srbina. Kako je navela, ni njihova majka Ana Vukčević, nije srećna zbog činjenice da je srce njene ćerke osvojio 15 godina mlađi Srbin. Cetinski otkrio zašto nije bio na svadbi Severine i malog Kebe (FOTO)

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

Dosad neviđeno: Keba na svadbi poljubio Džeja u usta! (FOTO) (VIDEO) Nakon što je poznati pevač Dragan Kojić Keba čuo kakav stav ima Severinina porodica izbio je veliki sukob između njega i njegovog sina Igora. Igor je, da bi zaštitio svoju suprugu, povukao drastičan potez.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Specijalno pravljene čokoladice za Severinu i malog Kebu razbesnele su mnoge! A vas? On se odlučio da sa Instagrama obriše sve članove svoje porodice i time jasno pokaže da stoji uz svoju suprugu i da neće trpeti nikakve spletke njihovih porodica.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Da li će uspeti da se izmire, ili će Seve postati nepoželjna srpska snajka, ostaje da vidimo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.